concierge, services, jolanda, marinus, zuid, frankrijk, sleuteloverdracht, verhuur, advies, begeleiding, renovatie, verbouwing, villa, appartement, management

Marinus Concierge Service

Al vele jaren een vertrouwde naam aan de Côte d’Azur voor Bekend Nederland en iedereen die kwaliteit en discretie op prijs stelt. Jolanda Marinus verzorgt het onderhoud van uw villa of appartement op ad-hoc of op contractbasis. In de praktijk komt dit er op neer dat u een aankomstdatum mailt naar jo@marinus-concierge.com plus een lijstje met aanvullende wensen. Wij verzorgen professioneel en met een vast team een schoon zwembad, een strakgemaaide tuin, blinkende ramen, een gevulde ijskast en verse bloemen op tafel. Dat is nog eens heerlijk binnenkomen!

Ook voor de verhuur van uw villa in Zuid Frankrijk zijn wij het hele seizoen inzetbaar in de regio Nice, Antibes, Biot, Cannes, Théoule, Mandelieu. Van sleuteloverdracht tot frisgewassen lakens en de eindschoonmaak van uw villa aan de Côte d’Azur. Dankzij de handige strippenkaart weet u vooraf welke kosten u kunt doorberekenen aan de huurders. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda Marinus op +336 5991 0425. Of kijk op www.marinus-concierge.com

Interieuradvies

Door de ervaring met het sfeervol maken van een huis voor de verhuur of verkoop, bieden wij nu ook interior design aan. Geen holle frasen, maar pragmatische voorbeelden hoe u met kleine ingrepen uw huis al veel gezelliger kunt inrichten. Want het kopen van een tweede huisje of pied-a-terre aan de Zuid Franse Riviera is de droom van velen; eenmaal in het bezit van de sleutel begint de volgende uitdaging: hoe maakt u er een gezellig thuis waar u mooie herinneringen gaat verzamelen?

Wordt de auto vanuit Nederland volgestopt met leuke dingen uit de Hema of slaat u in bij de lokale Fly of Habitat winkel? Een harmonieus en warm interieur is een samenspel van visie, smaak en durven. Veel huiseigenaren in het Gooi en Zuid Frankrijk zijn reeds voorzien van advies op maat, voor de tuin, de salon of de slaapkamers. Met behulp van sfeervolle moodboards en ruimtelijk inzicht komt u tot een resultaat waar u nog jaren plezier van heeft. Het team van Jolanda luistert, geeft advies, noteert alle wensen en komt met een plan van aanpak binnen uw budget.

Het interieuradvies is eveneens handig voor de verkoop van uw villa; met een dag werk wordt uw huis een stuk aantrekkelijker voor de verkoop. Informeer naar de mogelijkheden!

Print Friendly
Be Sociable, Share!