Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Een kijkje binnen in Atoll Beach aan de Promenade des Flots Blues

Door in Blog met 0 Comments

U kent het wel; dat gevoel wanneer u in Zuid Frankrijk over een gezellige boulevard wandelt en een beetje jaloers om u heen kijkt naar de appartementen die direct aan zee en strand liggen. Welke geluksvogel woont hier dan toch? Helaas hangen er nooit bordjes te koop aan de balkons. Gelukkig bent u nu op onze site en kunnen we u een kijkje binnen geven in wat nog steeds een van meest unieke residenties direct aan zee aan de Côte d’Azur is: Atoll Beach. En ja, er is een 5 kamer appartement te koop.

Het 5 kamer appartement direct aan zee in Saint Laurent du Var is gevestigd in Atoll Beach; een van de meest prestigieuze gebouwen aan de kust, op slechts vijf autominuten van de luchthaven Nice Cote d’Azur. Het gebouw kent 109 bewoners van diverse nationaliteiten. Hun keuze voor Atoll Beach in Saint Laurent du Var was simpel; het ligt super centraal, de zee is letterlijk op 50 meter afstand zonder tussenkomst van een autoweg en u bent omringd door meer dan vijftig restaurants. Wat meer heeft u nodig voor een perfecte plek aan de Côte d’Azur?

Goedemorgen Côte d’Azur!

Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop

Dit ruime 5 kamer appartement in een modern en tijdloos gebouw is gelegen in de haven van Saint Laurent du Var. Atoll Beach is een z.g. ‘high-standing property’, waarbij luxe en comfort voor de 109 bewoners bovenaan staat. Het nadeel van appartementen direct aan zee jas dat u bij harde wind de schuifpuien dicht moet houden. Dat is natuurlijk jammer. Gelukkig bevindt dit appartement zich precies in de curve van het gebouw zodat u wel een prachtig uitzicht heeft, maar de zeewind nauwelijks voelt. U hoort de zee natuurlijk wel ruizen vanaf uw balkon.

Het balkon heeft de grootte van een ruime eetkamer, met 18 vierkante meter groot genoeg om met 10 mensen riant te kunnen dineren of lunchen en te genieten van het uitzicht. Binnen heeft u de ruimte met maar liefst 4 slaapkamers, allen voorzien van eigen badkamers. In totaal 152 M2 woonoppervlakte en 43M2 aan terrassen (open en overdekt). Dit is een zeldzaam groot appartement direct aan zee, en staat garant voor een zorgeloos en luxe verblijf. Aan Atoll Beach zit een hotel vast; het Holiday Inn dat het stijlvolle strandrestaurant Baystar Café in beheer heeft. Handig voor uw gasten; die kunnen dichtbij u logeren, ook direct aan zee en op loopafstand. Vertel het uw vrienden die ook zo van Zuid Frankrijk, zee en lekker eten houden: in Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop!

Nog een lekker kopje koffie?

Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop

Binnen het Atoll Beach complex wordt de rust bewaakt door ruim 6500 m2 aan prachtig aangelegde tuinen en groene zones. Voor de deur ligt een wandelboulevard; een fijne plek om te slenteren of als aanlooproute naar uw favoriete restaurant. Het ruime en luxe uitgevoerde appartement verkeert in topconditie; het is bijna nieuw. De ligging is ideaal; voor zowel strand en zee plezier als uitstapjes naar Monaco, Nice of Cannes.

We zetten de sterke punten van – Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop – nog een keer voor u op een rijtje

• Abosolute topklasse
• Zeer luxe afwerking
• 4 slaapkamers met toegang tot veranda, badkamers in marmer, ligbad met jetstream
• Airconditioning en rolluiken op alle kamers
• zeer beschutte ligging, nauwelijks last van enige wind
• 2e etage met zichtcontact op de boulevard
• Zon aan de zeezijde tot 13.00uur
• Na 15.00 uur tot sunset zon aan de achterzijde
• Garage voor 2 auto’s
• Extra Parkeerplaats in parkeerkelder
• Slechts 5 bouwlagen

Dineren bij kaarslicht en het ruizen van de zee.

Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop
• Ligging op de 1e rij, direct aan het strand,
• Wandelboulevard zonder autoverkeer
• Bewaakt complex met concierge
• Holyday Inn Resort opgenomen in het complex
• Direct grenzend aan meer dan 50 restaurants, café’s en winkeltjes
• Winkelcentrum Cap 3000 (met warenhuis en luxe gourmet supermarkt Lafayette) op loopafstand
• Luchthaven op 5 taximinuten
• Heliport Service naar Cannes, Monaco en St.Tropez
• Centrum Nice op 10 minuten
• Cannes  20 minuten
• Monaco  20 minuten
• Saint Paul de Vence en Vence op 15 minuten
Overname mogelijk van complete inboedel, meubels en Jeep Cherokee Renegade.

Aanvaarding: In overleg. Prijs: 1.595.000

Servicekosten, per kwartaal: waaronder begrepen tuinonderhoud, concierge en bewaking
Appartement € 981,16
Dubbele garage € 73,64
Parkeerplaats € 30,00

Belastingen per jaar:
Tax habitation € 2.930,00

Met vuurwerk in Nice, op de eerste rij!

Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop

Interesse in dit Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop? Vraag om meer informatie met ref-ABJH of reserveer direct een bezichtiging. Wij maken graag met u een planning om deze en andere geschikte huizen te bekijken. Maak uw huizen zoektocht effectief; bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kostenloos van onze extra services en diensten. Bij aankoop krijgt u ook nog eens een Habitat interieur cheque cadeau!

iPhone App

Als u gek bent op Zuid Frankrijk, dan is dit een mooie gratis App. Dagelijks Engelstalig nieuws vanaf de Côte d’Azur, nieuwe video’s en streaming muziek van de lokale radiozenders zoals ABC Lounge, TSF Jazz en Monaco Lounge. Kortom, Zuid Frankrijk in uw hand. iPhone App over Zuid Frankrijk

[sociable]

Bekijk de foto’s van Atoll Beach: luxe vijfkamer appartement direct aan zee te koop en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Share This