Ab en Jo lanceren eigen Ibiza portfolio - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Ab en Jo lanceren eigen Ibiza portfolio

Door in Blog met 0 Comments

Ab en Jo hebben op Ibiza een eigen netwerk opgebouwd met de lokale bevolking en met internationale ondernemers. In ons nieuwe Ibiza portfolio bieden we nu een aantal exclusieve appartementen aan, direct van de eigenaar. Uiteraard begeleiden wij u ook voor onroerend goed op Ibiza van bezichtiging tot aan de overdracht. De vertrouwde service van Wonen aan de Cote d’Azur staat garant voor een professionele aanpak en afwikkeling. Mailt u naar het vertrouwde adres info@wonenaandecotedazur.nl of Appt u naar +33770186203 of u gebruikt dit contactformulier.

Voorbeeld van een heerlijk vakantie appartement op Ibiza

Dit appartement is écht origineel Cala Vadella zoals het ooit was, maar dan modern en gerenoveerd. Het ligt in het oorspronkelijke blokje appartementen en restaurants, vlakbij Maria Luisa. Dit is een ruim appartement gelegen in Cala Vadella aan het strand op slechts 40 meter met uitzicht op de zee. Er zijn niet veel appartementen met een eigen lokaal karakter dat zo dicht op de zee staat. Dat betekent op een originele manier heerlijk ontspannen en genieten van deze populaire baai. Voor wie een heerlijke ontspannen vakantie – al dan niet met kleine kinderen – op Ibiza wilt vieren, vindt in Cala Vadella een klein paradijsje.

Voorbeeld van een heerlijk vakantie appartement op Ibiza

Knus, gezellig en een heerlijke ambiance met veel vertrouwde gezichten van mensen die dit geheimpje kennen en juist hier hun tweede huisje hebben gekocht.Voor wie Cala Vadella kent, weet dat er veel nieuwbouw wordt neergezet waarbij de afstand naar het strand steeds groter wordt. Een appartement in Cala Vadella vinden op loopafstand van de zee is dan ook de kunst. Het woonoppervlak is in totaal 75 m2 appartement en een 8 m2 terras (gesloten in de winter) aan het strand. Geschikt voor 4/6 personen met 2 slaapkamers. Ruime woonkamer met een slaapbank en een werkende houtkachel zodat u het hele jaar door hier kunt verblijven, ook in de koudere wintermaanden. De badkamer is nieuw en verder is dit vakantie appartement voorzien van Internet, satellietschotel en airconditioning. Volledig uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en magnetron. Voor uw kostbaarheden beschikt dit appartement over een kleine muurkluis. U kunt uw auto buiten parkeren en vervolgens laten staan want alles is op loopafstand. Meer foto van dit vakantie appartement te koop op Ibiza vindt u hier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.