Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Adverteren

Om reclame te maken kunt u op twee manieren adverteren; in het wilde weg via massa media zoals de krant, radio of tv in de hoop dat u daar iemand treft die toevallig op zoek is naar uw aanbod. Of u adverteert doelgericht, via special magazines, mailings of nog sterker, on-line advertenties in Google of Facebook. We hebben niets tegen print, maar die tijd ligt achter ons. Het is heerlijk om een blad te lezen, maar advertenties worden nauwelijks bekeken. Het is een noodzakelijk kwaad voor uitgeverijen, ook omdat steeds meer mensen een hekel krijgen aan die onzinnige advertenties.

Het laatste onderzoek over media bestedingen toont aan dat meer dan de helft van alle bestedingen weggegooid geld is omdat het niet de juiste doelgroep bereikt. Niemand weet echter welke helft van het budget dat is!

Online

Online marketing is de snelst groeiende manier van adverteren. Logisch; iedereen gebruikt het Internet om informatie op te zoeken. Met de opkomst van online advertenties is echter ook het aantal Adblockers enorm gestegen; bijna 500 miljoen mensen hebben al zo’n advertentie blokker in Chrome, Safari of Firefox geïnstalleerd. Google Ads zijn irritant en staat ook nog eens lelijk; zo’n schreeuwende advertentie op uw Internet pagina. Ondertussen adviseren mediabureau’s u vrolijk weer een nieuwe online campagne (en verdienen zij een leuke commissie aan uw budget). De malaise in de reclamewereld komt niet zomaar uit de lucht vallen; dankzij het Internet worden media gedwongen transparanter te zijn in bereik. En dat valt ieder jaar meer tegen.

adverteren, zuid frankrijk, media, bereik, specifiek, onroerend goed, villa, appartement

Gerichte marketing

Wonen Aan De Côte d’Azur is een marketing platform dat villa’s en appartementen promoot. Wij zijn onderdeel van een communicatiegroep; The Creative Tribe. We hebben zelf een grondige hekel aan ongevraagde reclame en specialiseerden ons daarom sinds 1997 in het zo effectief en geloofwaardig mogelijk overbrengen van een boodschap. Die aanpak heeft het meeste effect met een sterk concept, een aantrekkelijke vormgeving en relevante inhoud die na lancering via content marketing wordt onderhouden. En omdat we gek zijn op Zuid Frankrijk, zijn we ons gaan richten op een gat in de markt: professionele internationale online marketing voor lokale makelaars.

Succes

We werken inmiddels voor alle grote nieuwbouw project ontwikkelaars en een selecte groep betrouwbare makelaars in Zuid Frankrijk. Dat doen we op basis van no-cure, no-pay. Een eerlijke aanpak waarbij we pas ons salaris verdienen als we de verkoper hebben gevonden. Het feit dat we sinds 2006 actief zijn in Frankrijk, bewijst dat deze aanpak voor beide partijen succesvol is.

Door het groeiende succes van de website en de hoge zichtbaarheid, krijgen we steeds meer vraag van bedrijf en particulier op onze sites te adverteren met huizen en appartementen. Omdat niet iedereen een commissie vergoeding wil betalen om zo de netto verkoopprijs scherp te houden, hebben we geluisterd naar de vraag uit de markt en een betaalbare oplossing gevonden.

Pakket

We stellen ons platform open voor particulieren en derden die hun object op onze sites willen adverteren. Uiteraard doen we dan iets meer voor onze klanten dan alleen een foto en tekst plaatsen.

We hebben een totaal marketing pakket samengesteld dat 50 euro per maand kost (ex BTW of geen BTW als u buiten Nederland in Europa woont). U adverteert voor een periode van 12 maanden en betaalt vooruit. Op uw on-line presentatie komt uw telefoonnummer en e-mail adres te staan. U krijgt zelf direct de reacties binnen! Het bedrag is per taalgebonden website. Wilt u zowel Engels als Nederland publiek bereiken, dan is het 2 x 25 euro per maand. U kunt ook in Duits, Italiaans en Frans bij ons adverteren, wij maken dan een speciaal pakket voor u.

Wij leveren voor uw woning of service de volgende diensten:

• Schrijven van SEO Google geoptimaliseerde tekst

• Fotobewerking van het aangeleverde materiaal, zodat het geschikt is voor HD schermweergave.

• Content bewerken (alt tags) en plaatsen op de website zodat u wordt gevonden als men u zoekt.

• Uw woning of service wordt 2 x per jaar meegenomen in onze tweetalige nieuwsbrief die op regelmatige basis naar 3.500 + welgestelde Zuid Frankrijk liefhebbers gaat.

Kosten

Als zuinige Nederlander of Vlaming denkt u natuurlijk net als wij ‘waar komt dat bedrag vandaan?’ Dat is simpel uit te leggen. Ons platform is bijna niet te vergelijken met een ander platform dat zo’n specifieke doelgroep trekt, maar laten we Facebook als voorbeeld nemen. U kunt daar adverteren: 1.000 banner views voor gemiddeld 10 euro. U weet alleen niet zeker of van de bereikte mensen ook iedereen geïnteresseerd is in Zuid Frankrijk. Waarschijnlijk niet. De views voldoen slechts aan de demografische gegevens die u heeft ingesteld zoals leeftijd en land plus soms woonplaats.

Adverteren op Wonen Aan De Côte d’Azur is direct selectief en we bieden kwaliteit. Hier komen alleen mensen die geïnteresseerd zijn in Zuid Frankrijk. Voor een vakantie, of om een tweede huis te kopen. Iedere maand hebben we meer dan 10.000 pageviews, dat geeft u de zekerheid dat u op de juiste plaats adverteert en in het juiste ‘ümfeld’.

Het totaalbedrag van 600 euro per jaar is als volgt opgedeeld; voor onze tekst en fotobewerking berekenen we 250 euro, omdat uw plaatsing wel aan onze en Google’s kwaliteitseisen moet voldoen. De overige kosten; 350 euro per jaar zijn de mediakosten om aanwezig te zijn op een drukbezochte en gespecialiseerde website.

Heeft u belangstelling? Stuur dan een mail naar ab@wonenaandecotedazur.nl en we nemen contact met u op om uw verkoop en promotie een extra boost te geven.

Meer informatie over onze marketingdiensten vindt u op www.imfs.nl

Onze Engelstalige site die maandelijks meer dan 14.000 pageviews trekt uit met name Amerika en Engeland vindt u hier www.livingonthecotedazur.com