Antibes appartement met tuin en zwembad 289.000 euro

Door in Blog met 0 Comments

Deze zomer en de verkoop is begonnen; daarom ontvangt u tijdelijk wekelijks onze speciale aanbiedingen en laatste nieuws over nieuwbouw aan de Cote d’Azur. In een rustige buitenwijk van Antibes, grenzend aan een natuurgebied bieden wij u een twee kamer appartement aan van 49 m2. Het is de ideale ‘pied-a-terre’; met een slaapbank in de woonkamer kunt u hier tot 4 personen ruim verblijven.

Antibes appartement met tuin en zwembad

Een heerlijk buitenterras op het Zuiden plus 21 m2 tuin met zwembad maken dit tot een geweldige tweede woning die ook zeer geschikt is voor seizoensverhuur. Houdt u niet zo van tuinieren, dan kunt u kiezen voor een soortgelijk appartement op de 1e verdieping. Met een zwembad voor de deur en een fraaie gemeenschappelijke grote tuin is het hier altijd vakantie. U bent slechts tien minuten verwijderd van het zandstrand en de markten in Juan les Pins of Antibes. Notarisoverdracht en sleutels in juni dit jaar.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan deze link voor aanmelding van het laatste nieuws over nieuwbouw.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.