Antibes nieuw domein, 3 slaapkamers, tuin en zwembad 480.000 euro
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Antibes centraal gelegen van alle activiteiten aan zee

Door in Blog met 0 Comments

Antibes vindt u tussen Nice en Cannes en is de tweede stad in de Alpes Maritimes regio. Antibes is bekend vanwege het Picasso museum, de overdekte versmarkt en de haven waar mega jachten afmeren zoals o.m. de ‘A’ en het jacht van Apple oprichter Steve Jobs. Voor de zeilliefhebber is de Voiles d’Antibes het jaarlijkse evenement in juni waarbij oude klassieke zeilschepen tegen elkaar strijden om de Cup. Mooi om te zien vanaf het strand.

Samen met Juan les Pins biedt Antibes u meer dan 25 kilometer kustlijn, van fijne witte zandstranden tot aan ruige rotspaden rondom de Cap d’Antibes waar de rijksten ter Aarde wonen. Antibes heeft meer dan 3.000 jaar historie binnen de grenzen en dan ziet u o.a. aan de kathedraal, de oude stadsmuren en het kasteel Garibaldi.

In een residentiële buitenwijk van Antibes, het Plateau Fleuris is het heerlijk rustig wonen op slechts tien minuten van de gezellige drukte op Plage Salis in Antibes of bij Juanita Plage in Juan les Pins. Dit appartement wordt deze zomer opgeleverd en heeft twee tuinen; op het Noorden en op het Zuiden. De tuin op het Zuiden grenst aan het grote gemeenschappelijke zwembad en de Noordkant biedt de ideale plek om in de schaduw te eten; gek genoeg is schaduw in Zuid Frankrijk ook heel waardevol, zeker na een dag strand.

Het nieuwe appartement heeft drie slaapkamers en een woonkamer die uitkomt op een terras aan de zwembad kant; voor een groot gezin is dit een heerlijke vakantiewoning die bovendien zeer geschikt is voor seizoensverhuur. Voor verhuur heeft u in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spanje, geen vergunning nodig. Woonoppervlak 85,6 m2, tuin Noord 27 m2, tuin Zuid 29 m2, terras Zuid 12 m2. Inclusief 1 parkeerplaats en 1 afsluitbare garagebox; handig voor de fietsen! Prijs 480.000 euro.

Een heerlijke vakantiewoning met tien jaar garantie waar u dit jaar al van kunt genieten. Vraag om de brochure en de plattegrond via info@wonenaandecotedazur.nl of WhatsApp +33770182603.
Wilt u minder groot en liever 180 graden breed zeezicht over Antibes? Voor 288.000 euro hebben we een 1 slaapkamer appartement van 44 m2 op de bovenste etage!

Ons complete aanbod nieuwbouw vindt u overigens hier.

Villa van de week: 17e eeuwse Mas in Roquefort les Pins

Voor wie een sfeervol en charmant boutique hotel restaurant wil beginnen of gewoon een groot authentiek Frans huis zoekt met veel woonruimte en grond, is deze Mas uit de 17e eeuw de perfecte aankoop in hartje Roquefort les Pins. De authentieke Zuid Franse woning met 800 m2 woonoppervlak is in alle opzichten imposant te noemen. Dat begint al bij het grote stijlvolle smeedijzeren hek dat naar een parkeerplaats voor zo’n 25 auto’s leidt. Via een charmante binnenplaats komt u vervolgens binnen in de ontvangstruimte waarna u van de ene verbazing in de andere valt.

Smaakvol en creatief ingedeeld met imposante balken in het plafond herbergt deze Provençaalse stenen villa met horeca bestemming niet alleen veel kamers en ruimtes die zich prima lenen als sportschool of vergaderruimte, maar tevens een professionele horeca keuken. U kunt bij de aankoop desgewenst een gezond renderend boutique hotel overnemen. Voor wie een groot authentiek Frans huis zoekt met veel woonruimte en grond, is dit de perfecte aankoop in hartje Roquefort les Pins.

Vraagprijs 3.250.000 euro

Zoekt u een slimme investering voor uw vermogen; koop dan een villa of appartement voor de hele familie en plaats de koopakte vast op naam van uw kind(eren). Dan heeft u het voor nu, en voor later goed geregeld. Meer luxe villa’s en super penthouses vindt u hier.

Met zonnige groet!


Ab en Jo Kuijer

PS Wij vinden het leuk als u deze mail naar vrienden doorstuurt die ook van de Zuid Franse zon houden.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.