Appartement met ruime tuin op loopafstand van strand Juan les Pins -
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Appartement met ruime tuin op loopafstand van strand Juan les Pins

Door in Nieuwbouw Juan les Pins met 0 Comments

Pracht locatie op loopafstand van alle voorzieningen en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Juan les Pins is een van de meest geliefde badplaatsen aan de Zuid Franse kust. Hier kunt u zorgeloos met de hele familie rond middernacht over de boulevard flaneren terwijl overal live muziek wordt gespeeld. De avondmarkten zijn altijd druk bezocht en iedereen verkeert in vakantiestemming. Met een nieuw appartement dichtbij zee kunt u dit vakantiegevoel het hele jaar door blijven beleven, en tegen veel lagere kosten dan een hotelkamer in het hoogseizoen.

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Appartement op 100 meter van zee Juan les Pins

Door de perfecte ligging heeft u hier geen last van de trein; er bevinden zich meerdere residenties en tuinen tussen uw villa/appartement en het spoor. Daarbij rijden de treinen in Juan les Pins bijna stapvoets omdat het station dichtbij is. En Bijou plage is slechts 100 meter ver.

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Klein maar fijne residentie

De villa is een kleine en exclusieve residentie van twee gebouwen; elk bestaande uit slechts 8 appartementen, van 2 tot 4 kamers en 4 mooie penthouses. De residentie voldoet aan de zeer veeleisende milieunormen en beschikt over 34 parkeerplaatsen. De villa ligt aan de kust van de Riviera en biedt snelle toegang tot andere leuke bestemmingen aan de Côte d’Azur zoals Cannes op 15 minuten en Nice op 30 minuten.

De appartementen worden compleet geleverd, maar exclusief de keuken. Tien jaar garantie op constructie, lage notaris en overirachtsbelastingkosten en twee jaar vrijgesteld van lokale gemeentebelastingen.

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Moderne vormgeving

Een nieuw appartement op 100 meter van het strand in Juan les Pins in een rustige en groene omgeving. De ‘villa’ biedt een voor de omgeving ongekend strakke moderne architectuur. Lijnen, volumes en materialen die op facades worden gebruikt geven het gebouw een eigentijdse en elegante stijl. Gevels met houten elementen, Venetiaanse schuif jaloezieën, blinde koven voor gordijnen en een fraai palet van kleur. Kortom, een appartement waar u blij van wordt!

De eigentijdse vormgeving nodigt het buitenleven uit. Deze nieuwe appartementen in Juan les Pins zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te genieten. En dat kan met luxueuze tuinen en ruime zonnige terrassen waarvan sommige een mooi en open uitzicht hebben op het rustige “Bijou Plage”.

Geniet van Zuid Frankrijk in Juan les Pins

De woning voldoet aan de strengste criteria inzake veiligheid met zware deuren en een videofoon bij de beveiligde entree. Deze nieuwe constructie is gecertificeerd RT 20212 (Thermisch Reglement) wat u een optimale warmte- en klankisolatie garandeert. Als u wilt gaan genieten van het heerlijke leven onder de Zuid Franse zon, en niet nog jaren wilt wachten op de sleutel, dan plannen wij graag met u een bezichtiging in. Bel of WhatsApp Ab en Jo via +33770186203 of stuur een mailtje naar info@wonenaandecotedazur.nl. Graag tot ziens in Juan les Pins!


 

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.