Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Appartement te koop in Cannes met groot terras en uitzicht op zee

Door in Blog met 0 Comments

Er zijn zaken die simpelweg niet of nauwelijks te koop zijn. Zoals een appartement in Cannes met een terras op het Zuid Oosten. Zo’n groot gezellig terras waar u makkelijk met 8 vrienden kunt dineren terwijl u met een vrij uitzicht naar de zee kijkt.

Appartement te koop in Cannes met groot terras en uitzicht op zee

Natuurlijk zijn er uitzonderingen als u op zoek bent naar een appartement te koop in Cannes. Een penthouse van 10 miljoen op de Croisette beschikt wel over een groot terras waar u ook nog met gemak een jacuzzi kunt plaatsen. 

Toch zal 80% van het aanbod qua appartement te koop in Cannes over niet meer dan een ‘schattig’ terras beschikken; klein maar fijn. Kijkt u daarbij naar het type hekwerk van het terras. Een betonnen rand is niet stijlvol, maar beschermt wel tegen de wind. 

Appartement te koop in Cannes

En een smeedijzeren werk is mooi, maar als de zeewind zand meebrengt dan kunt u iedere dag uw balkon of terras aanvegen. Laat staan die mooie glazen balustrades; als het weer tegenzit is uw uitzicht verdwenen doordat het zand tegen het glas zit geplakt.

Het zijn natuurlijk allemaal luxe problemen waar we het over hebben. Een terras bij uw appartement in Cannes met uitzicht op zee is bij uitstek geschikt voor een heerlijke koffie en een verse croissant. Dat is het échte Zuid Franse leven. 

Ligbed bij een appartement te koop in Cannes

Er is trouwens nog een andere reden waarom de terrassen zo klein zijn; niemand gaat op een ligbed op een terras liggen als de zon zo heet is. Dan moet u weer een parasol plaatsen met het risico dat deze door de wind wordt meegenomen. Of u spant een driehoekig doek met verende lijnen, maar dan moet u weer toestemming vragen aan de syndic om dit in het gebouw vast te boren. Gaat niet lukken.

Kortom, de beste plek om te zonnen is natuurlijk gewoon aan het strand van Cannes; op een publiek strand of een privé strand. Met een heerlijke verkoelend briesje uit de zee, kunt u aan zee op het strand heerlijk zonnebaden. Kijk hier waar alle stranden van Cannes zijn gelegen.

Bent u op zoek naar een appartement te koop in Cannes met een groot terras, laat u zich dan niet teleurstellen door een kleine terras. Accepteer dat het echte Zuid Franse leven zich afspeelt op het strand. En uw terras is de opening naar de wijde buitenwereld waar het ligbed op het zand, de zee en een glas koude rosé op u wacht. Proost!

Hier zijn onze laatste advertenties met appartementen te koop in Cannes

 

Foto en strand lunch/diner suggestie: Maema Plage

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.