Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Kan dat? Appartement twee slaapkamers en zwembad voor max 400.000

Door in Blog met 2 Comments

We krijgen regelmatig aanvragen van potentiele kopers uit Nederland en Belgie die een leuk appartement zoeken aan de Zuid Franse kust. Gelukkig hebben we die volop, dus we maken dan een selectie van het aanbod op dat moment. De wensen liggen overigens vrijwel altijd gelijk; liefst twee slaapkamers en als het even kan een zwembad. Nu is ons aanbod geselecteerd op de buitenlandse vakantieganger die zee en de stranden niet al te ver weg wil hebben. Daarom bevindt ons aanbod van zonnige appartementen zich altijd op max 10 minuten van zee.

Maandelijks nieuw aanbod Côte d’Azur

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het aanbod maandelijks kan veranderen; er worden opties genomen die weer aflopen, appartementen worden dan verkocht met een maand bedenktijd om met de bank te praten. En daarna komen andere appartementen of villa’s weer terug op de markt omdat de bank het toch niet zag zitten. Welke bank wel, zult u zich afvragen, maar gelukkig zijn de banken in Frankrijk behulpzaam met een hypotheek offerte voor uw tweede woning in Zuid Frankrijk. Wie 30% eigen geld kan meenemen en de woning staat op een goede locatie, dan financieren Franse banken graag mee.

Slimme investering

Veel kopers van een tweede woning aan de Côte d’Azur zien de vakantie woning als een slimme investering en dat is het ook. Geld vastzetten op de bank was vroeger heel normaal, maar vandaag de dag bent u een dief van uw eigen portemonnee. Negatieve rente of een 0,0 rente, daar wordt niemand blijer of wijzer van. Dus heeft u spaargeld, beleg het dan in stenen in Zuid Frankrijk. Bijkomend voordeel is bovendien dat u in Zuid Frankrijk vrij bent om het zo vaak mogelijk te verhuren. Anders dan in grote steden als Amsterdam waar het Airbnb toerisme op weerstand stuit, is de toerist daarentegen van harte welkom in Zuid Frankrijk. U heeft dan ook geen verhuurlicentie nodig zoals in bijvoorbeeld Spanje het geval is. Een woning kopen in Spanje voor de verhuur is pas mogelijk als er op het project een verhuurlicentie zit. Heeft u die niet, dan bent u de enige bewoner.

Kerst aan de Côte?

Voor wie deze kerst of in het voorjaar of pas in 2019 een leuk appartement wil kopen, vindt hieronder ons recente aanbod van luxe appartementen aan de Côte d’azur. U kunt ons altijd bereiken via WhatsApp +33770186203 voor meer informatie. Dus om de vraag zelf te beantwoorden; ja u kunt een twee slaapkamer appartement met zwembad, en balkon/terras of tuin kopen voor onder de vier ton.

Nieuwsbrief Côte d’Azur

Wilt u adequaat op de hoogte blijven van ons aanbod appartementen en luxe villa’s in Zuid Frankrijk? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief; altijd leuk om toch even te kijken voor je weet maar nooit.

 

 

Bestaande bouw Juan les Pins

Twee slaapkamer op loopafstand van strand Juan les Pins. Met twee tennisbanen en twee zwembaden, grote en veilige residentie. Incl parking. 359.000 euro

In luxe domein: ideaal vakantie appartement Juan les Pins te koop

 

 

Nieuwbouw Antibes

Nieuwe kleine residentie met 14 appartementen en zwembad. #204 Twee slaapkamer op 2e etage. Terras 13m2 met zicht op Antibes stad. 375.000 incl parking.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

 

 

Nieuwbouw Antibes

Centraal gelegen residentie. #B05 Twee slaapkamers op begane grond met terras van 19 m2 en tuin van 46 m2. Prijs zonder parking 325.000 excl. parking

Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

 

 

Nieuwbouw Antibes

In rustige woonwijk, midden in citroenboomgaard. #B31 Twee slaapkamers op 3 etage op het Zuiden, met terras van 18 m2. Gemeenschappelijk zwembad. Prijs 334.000 ex parking.

Antibes: nieuw appartement met zwembad op het Zuiden

 

Nieuwbouw Cannes

Gelegen buiten het drukke centrum, beveiligde residentie met zwembad. #B03 Laatste 2 slaapkamer appartement begane grond met terras/tuin 20 m2. Prijs 350.000 euro ex parking.

Cannes nieuwbouw penthouse appartement met zeezicht

 

Nieuwbouw Saint Raphael

gelegen in fraai park, op loopafstand van zee en winkels. met zwembad. Appartement #C104 twee slaapkamers en terras/balkon 15,4 m2. Prijs 342.000 euro ex parking.

Stijlvol nieuw appartement met zeezicht in park Saint-Raphaël

 

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, auteur, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden over uiteenlopende onderwerpen. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs, Portugal, Mauritius en Ibiza.

Comments zijn niet toegestaan.