Beausoleil: twee slaapkamers en zeezicht op Monaco 462.000 euro
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Beausoleil: het Montmartre van de Côte d’Azur

Door in Blog met 0 Comments

De kust tussen Nice en Menton ademt een totaal andere sfeer uit dan de regio tussen Nice en Cannes: hoe dichter u bij Monaco komt, hoe adellijker de woningen worden. Hier vindt u dan ook Beausoleil, dat bekend staat als het Montmartre van de Cote d’Azur dankzij de vele smalle straatjes en verstopte pleintjes. De oorspronkelijke naam was Monte Carlo Superior, maar dat ging Monaco destijds te ver. Het werd daarom Beausoleil, geliefd om de prachtige Belle Epoque architectuur.

In Beausoleil, aan de boulevard Prins Rainier verschijnt een nieuwe residentie met 30 appartementen op 5 sterren niveau. Perfect gelegen voor wie een ‘pied-a-terre’ zoekt dichtbij het internationale en bruisende zakenleven in Monte Carlo. Binnen twee minuten bent u in Monaco of u volgt de weg richting Italië, langs aristocratische stadjes als Roquebrune Cap Martin.

Over twee maanden wordt het hoogste punt bereikt van deze fraaie nieuwbouw dat uitkijkt over de Monaco skyline en de zee. Deze appartementen in Beausoleil hebben een bijzondere vormgeving, met terrassen geïnspireerd op de golven van de Middellandse zee. In het gebouw is voor de bewoners een professionele gym en sauna aanwezig.

Wij bieden u in Beausoleil een twee slaapkamer appartement aan op de 3e etage van 62 m2 en een terras van 12 m2 op het Zuiden. Uw auto staat veilig ondergronds op uw privé parkeerplaats. Prijs 462.000 euro
Voor de liefhebbers van een eigen tuintje in de zon, hebben we appartementen op de begane grond, vanaf 324.000 euro. Levering zomer 2020!

Villa van de week: Ying Yang op zijn best

Deze nieuwe ultramoderne villa van 220 m2 en 2340 m2 vlakke tuin in een klein domein biedt een weergaloos uitzicht op de vrije natuur van het Esterel gebergte. Voor wie van groen, rust en ruimte houdt is Les Adrets een ideale plek: op slechts tien minuten van het bruisende Cannes. Ying Yang op zijn best.

De villa is oogverblindend mooi, zowel van binnen als van buiten. De eigenaars zijn interieur architecten en hebben een zeer smaakvol geheel laten bouwen. Vijf ruime slaapkamers die allemaal uitkomen of uitkijken op het zwembad. De woonkamer heeft hoge plafonds en dito ramen voor een riante ligval. Prijs 1.190.000 euro.

Voor meer foto’s of een bezichtiging aan de nieuwbouw appartementen in Beausoleil of de Ying Yang villa onder architectuur in Les Adrets, stuurt u een mailtje naar info@wonenaandecotedazur.nl of belt u met +33770186203

Zoekt u een slimme investering voor uw vermogen; koop dan een villa voor de hele familie en plaats de koopakte vast op naam van uw kinderen. Dan heeft u het voor nu, en voor later goed geregeld. Meer luxe villa’s en super penthouses vindt u hier.

Met zonnige groet!

Ab en Jo Kuijer

PS U mag deze mail doorsturen naar vrienden die net als u ook van de Zuid Franse zon houden.

Ons complete aanbod nieuwbouw vindt u overigens hier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.