Begin 2020 met een nieuw appartement aan de Côte d'Azur

Begin 2020 met een nieuw appartement aan de Côte d’Azur.

Door in Blog met 0 Comments

Geduld is een schone zaak als het gaat om de oplevering van nieuwbouw, maar wat als u niet langer kunt wachten en volgende zomer al in uw ZuidFranse appartement wilt wonen?

Wonen aan de Cote d’Azur heeft een fraaie selectie voor u gemaakt met de beste appartementen en binnen zes maanden worden opgeleverd.

Begin 2020 met een nieuw appartement aan de Côte d’Azur

Cannes

Perfecte ligging tussen Croisette en Mandelieu, op loopafstand van de Cannes tennisclub en op 9 autominuten van het strand. Dit is de wijk waar de Cannes filmacademie verschijnt en de nieuwe Multiplex cinema.
1 slaapkamer 38 m2. Prijs 215.000 euro
2 slaapkamer 68 m2. Prijs 335.000 euro

Beausoleil

Direct boven Monaco, met prachtig vrij uitzicht over zee. Hoekappartement, vijfde etage, 1 slaapkamer, 55 m2. Prijs 433.000 incl parking.

Antibes

Strak modern gebouw met heerlijk zwembad voor de bewoners. Begane grond met terras, 2 slaapkamers, 62 m2. Prijs 395.000 euro

Nice

Top of the hill and top of the bill; het meest luxueuze appartement uit onze collectie in het stijlvolle Nice Cimiez Rimiez. Met 180 graden breed zeezicht van Cap Ferrat tot Cap d’Antibes. Incl tennis, golf, XL zwembad, gym en concierge. Begane grond met ruime tuin, 3 slaapkamers, 130 m2. Prijs 1.752.000 euro incl dubbele garage

Wordt 2020 uw jaar?
Begin het nieuwe jaar goed en geniet in 2020 van 300 dagen zon per jaar (met af en toe een enorme regenbui). In Zuid Frankrijk is het leven goed en u bent omringd met mensen die net als u van het leven, de zon, lekker eten en de natuur houden.

Brochure, plattegrond en afspraak voor een bezoek of directe reservering regelen u via info@wonenaandecotedazur.nl Wij zorgen uiteraard voor de snelst mogelijke afhandeling.

Met hartelijke groet!

Ab en Jolanda Kuijer

Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.