Bewezen toplocatie: twee slaapkamer appartement in Juan les Pins

Bewezen toplocatie: twee slaapkamer appartement in Juan les Pins

Door in Blog met 0 Comments

Een vakantie appartement kopen in Zuid Frankrijk, dichtbij stranden en vertier, dan komt u toch snel uit op Juan les Pins. En op dit perfecte appartement op de bovenste verdieping van een gerespecteerd groot domein met twee zwembaden. Dit appartement heeft een ruime woon- en eetkamer, een open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers met douche, 2 toiletten, een terras op het oosten en een eigen parkeerplaats. U kunt de sleutel van dit gerenoveerde appartement in Juan les Pins binnen twee maanden ophalen bij de notaris! Juan les Pins is de perfecte plek voor een onbezorgde strand vakantie. De prijs is slechts 330.000 euro incl een eigen parking. Bekijk meer foto’s in Juan les Pins twee slaapkamer appartement kopen.

Bewezen toplocatie: twee slaapkamer appartement in Juan les Pins

Met Cannes en Nice in de buurt geniet u maximaal van de Côte d’Azur. In het 2,5 hectare grote park zijn prachtige tuinen aangelegd en twee heerlijke zwembaden. U woont op loopafstand van de stranden en alle winkels. Op zoek naar een ideaal vakantie appartement dicht bij de zee in Juan les Pins? Dit appartement is in 2018 geheel gerenoveerd en ligt in een veilige residentie met prachtig park van 2,5 hectare met twee zwembaden. Een mooie omgeving voor een wandeling in de schaduw of voor uw kinderen om te spelen.

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement Juan les Pins in park met zwembad

 

Gerenoveerd twee slaapkamer appartement JLP met zwembad

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.