Boek deze zomer een vintage fotoreportage aan de Côte d'Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Boek deze zomer een vintage fotoreportage aan de Côte d’Azur

Door in Blog met 0 Comments

Wie over de Croisette slentert, een wandeling maakt langs de Cap d’Antibes, met een cabriolet over de Moyenne Corniche rijdt boven Monaco of door de golven vaart in de baai van Saint Tropez, voelt zich aan de Côte d’Azur een bijzonder mens. Het zijn die mooie momenten van het leven aan de Franse Riviera en de herinneringen die u naar huis terugneemt. U bent daarbij niet de enige die zo van Zuid Frankrijk geniet: vele beroemdheden gingen u voor.

De Côte d’Azur kent veel mooie locaties die niet voor niets zijn gekozen voor een film of een fotoreportage in mondaine bladen als Vogue of de Paris Match. U bevindt zich hier in de voetsporen van beroemdheden als Picasso, Alain Delon, Brigitte Bardot, Scott Fitzgerald en Grace Kelly. Zou u zo’n moment niet voor altijd willen vastleggen?

Foto reportage in vintage stijl

Een professionele fotoreportage in zwart wit vintage stijl is een originele en blijvende herinnering aan uw verblijf aan de mooiste plek op Aarde: de Côte d’Azur. Kiest u voor een romantische serie aan zee, tussen de rotsen, op het water of in een klassieke cabriolet? Kijk voor meer inspiratie op @vintagecotedazur op Instagram.

Davide Heijmans’ liefde voor de Côte d’Azur

Davide Heijmans is professioneel fotografe en woont en leeft tussen Amsterdam en de Côte d’Azur. Ze maakt nieuwsreportages, werkt voor dagbladen en magazines en exposeert vrij werk met internationale series als ‘San Remo’.

Davide houdt van Zuid Frankrijk en de romantische herinneringen uit de jaren zestig en zeventig. Vanuit die liefde ontstond het idee Côte d’Azur Vintage Photography.  Een serie beroemde vintage foto’s aan de Côte d’Azur. Maar dit keer met u in de hoofdrol!

Uw favoriete filmscene of foto

Op de markt van Saint Tropez net als BB, op het terras van Hotel Martinez of aan het zwembad van Eden Roc. Alleen of samen met uw geliefde of met uw gezin, alles is mogelijk. Wilt u net als Grace Kelly en Cary Grant een aantal scenes uit ‘To Catch a Thief’? Alles is mogelijk: deel uw favoriete film scene of foto van de Côte d’Azur.

Frankrijk is toujours vintage

De Franse Côte d’Azur is al vele jaren het toneel van glitter en glamour, van liefde en verlangen en bovenal genieten van het leven. Het Engelse Hof, de Russische Adel en vele schilders, schrijvers en filmsterren gingen u voor, op zoek naar het bijzondere licht, de warmte, de geuren, kortom de ‘joie de vivre’. Frankrijk is een van de populairste bestemmingen ter wereld en dat komt mede door de vintage entourage: iedereen geniet van dat gezellige ouderwetse Frankrijk waar de tijd soms lijkt stil te staan.

Als land vol traditie, cultuur en historisch besef heeft Frankrijk anno 2021 de magie van de jaren zestig en zeventig goed weten te behouden. Wie foto’s bekijkt van toen en nu ontdekt dat er qua landschap bijna niets is veranderd. Oude gebouwen en dorpscentra zijn smaakvol gerestaureerd en stralen nog steeds vol grandeur met de romantiek van weleer.

Hoe laat ik een unieke vintage fotoreportage maken?

U kunt kiezen voor een basis reportage van twee uur op locatie waarbij Davide een aantal memorabele locaties aan u zal voorstellen. Wilt u groter uitpakken en bijvoorbeeld een klassieke auto huren, een klassiek Riva jacht, professionele styling van kleding en haar, alles is mogelijk. Het resultaat is een gedrukt fotoboek en losse prints met unieke foto’s in de kenmerkende stijl van Davide Heijmans. Kunstzinnig, authentiek en voor altijd.

Reserveer hier uw vintage Côte d’Azur fotoreportage

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.