Bouwgrond kopen Theoule sur Mer inclusief bouwvergunning! - Côte dAzur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Bouwgrond kopen Theoule sur Mer inclusief bouwvergunning!

Door in Blog met 0 Comments

Theoule sur Mer is de ‘crème de la crème’ van de Côte d’Azur; ideaal gelegen tussen Nice en Saint Tropez, dichtbij Cannes en omgeven door azuurblauw water en de rode rotsen van het Esterel gebergte. Al het goede van Zuid Frankrijk komt samen in Theoule sur Mer maar wie hier wil bouwen moet veel geduld hebben want bouwterrein is lastig te vinden. Het is meestal een stukje land op het Oosten, of het Westen of u zit met uw neus bovenop een elektriciteitsleiding dat als een zwarte streep de horizon ontsiert. Maar mocht u een geschikt en goedliggend bouwgrond in Theoule sur Mer hebben gevonden, dan begint het feest voor de bouwvergunning. Een ware uitdaging, een langzaam gevecht tegen ambtelijke molens en beslissingen die langer dan gewenst op zich laten wachten.

Bouwterrein en bouwvergunning op mooiste plek Theoule sur Mer

Bouwgrond en bouwvergunning op mooiste plek Theoule sur Mer

Hoe mooi zou het zijn als u een perfect liggend bouwgrond in Theoule sur Mer kon kopen met een uitzicht dat 180 graden breed is en u de mooiste kanten van de Cote d’Azur laat zien? Met een compleet afgestempelde bouwvergunning en een prachtig ontwerp voor een contemporary villa met zwembad. Het terrein zelf is 2000 m2 groot en ligt op het Oosten, het Noorden en het Zuiden met een stukje Westelijk uitzicht. U bent hierdoor verzekerd van het mooiste uitzicht, dat is gegarandeerd met de beste zon van de dag. De contemporary villa kunt u morgen al gaan bouwen, met de tekeningen van de architect. Maar liefst 240 m2 oppervlakte, ruim voldoende voor 4 of 5 slaapkamers en een ruime living. Prijs 1.980.000 euro

Bouwterrein en bouwvergunning op mooiste plek Theoule sur Mer

Bouwgrond en bouwvergunning op mooiste plek Theoule sur Mer

Interesse in een zeer goed liggend bouwgrond in Theoule sur Mer met actuele bouwvergunning? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.