Campings aan de Côte d'Azur - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Campings aan de Côte d’Azur

Door in Blog met 0 Comments

De een noemt het kamperen, de ander zegt kreperen. Maar voor wie het leuk vindt om met een tent, stacaravan of mobile home middenin de natuur te bivakkeren, even los van alle dagelijkse beslommeringen, kijkt natuurlijk nu al uit naar de volgende vakantie. Aan de Côte d’Azur zijn vele campings te vinden, vlak aan zee, of middenin een bos. Om de keuze makkelijk te maken, is er nu een website waar alle informatie op te vinden is: Campings Côte d’Azur. Wij wensen u alvast veel voorpret toe. Ik mijmer nog even terug aan onze kampeer vakantie aan de Frans-Spaanse grens…

Gedicht: Het Camping leven

 

Overal om mij heen zie ik rechtlijnig afgebakende vakjes

Die omringd door oleanders de illusie van vrijheid geven

Het verlangen is groot naar dit mooie campingleven

Men huppelt tegen beter weten in rond in strakke pakjes

 

De eerste nacht is er een om nooit meer te vergeten

Boomwortels drukken stiekem door je luchtbed heen

En verplaatsen subtiel de wervels van top tot aan de teen

De ochtendstond is dan ook gevuld met kreunende kreten

 

Slaperig poepend op een rij staar ik naar de bruine voegen

maar luister aandachtig naar het gereutel in de pot hiernaast

Ik ben klaar, stap naar buiten, zie een vrouw maar geef geen sjoege

 

In het bijzijn van mezelf herontdekte ik hier mijn innerlijke rust

Toch, na zeven gebroken nachten maar ook acht geweldige dagen

kan ik niet wachten tot ik thuis ben en jij mij zachtjes wakker kust

Share This