Heerlijk zonnig appartement met 4 slaapkamers en zeezicht Cannes
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Heerlijk zonnig appartement met 4 slaapkamers en zeezicht Cannes

Door in Blog met 0 Comments

In het mondaine en toch zo knusse Cannes, staat deze residentie met tennisbaan, zwembad en concierge. Het compleet gerenoveerde appartement heeft 4 ruime slaapkamers met eigen badkamers en een woonoppvlak van 170 vierkante meter. De zeer grote terrassen geven fabuleus uitzicht op het Esterel gebergte of op de Lerins eilanden. Een aparte waskamer, een garage en twee opbergruimtes completeren dit uiterst fraaie appartement.

Met een dubbele woonkamer en onzichtbare schuifpuien leeft u binnen eigenlijk als buiten. Met een heerlijke frisse zeewind, de warmte van de zon op uw terras en in de verte hoort u de oude kerktoren van Cannes le Suquet. Zo mooi wonen is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig kunt u nu gebrui maken van de kans om in Cannes te wonen op een zeer exclusieve locatie.

Dit zonnige 4 slaapkamer appartement in Cannes Croix des Gardes is wat ons betreft het ideale appartement: het verkeert in een perfecte staat, geniet van een magnifiek uitzicht, kent een heerlijke zonnige ligging en bevindt zich vlakbij de haven van Cannes. De ideale ligging vindt u in Cannes Croix des Gardes; een van de chiquere buurten van Cannes. Hier woonde immers Lord Broughan die Cannes als het ware uitvond; lees hier meer over de historie van Cannes.

 

Heerlijk zonnig appartement met 4 slaapkamers en zeezicht Cannes

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer, ook over Cannes Croix des Gardes na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.