Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

In contact met een makelaar in Zuid Frankrijk, Parijs, Portugal of Ibiza

Het activeren van onze service begint met het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Beschrijf wat u zoekt

  In contact met een makelaar in Frankrijk

  Na 16 jaar in Zuid Frankrijk kennen we alle belangrijke makelaars en kunnen we snel voor u schakelen. Wij brengen u dus in contact met een voor ons bekende en vertrouwde makelaar aan de Côte d’Azur, in Parijs, Portugal of op Ibiza. Of we nemen namens u contact op met een Franse makelaar die u zelf heeft gevonden op Internet. Het voordeel is dat we de taal beheersen en volhardend zijn in het verkrijgen van de juiste informatie.

  De Franse of Mediterrane werkwijze is langzaam en vereist geduld en doorzettingsvermogen. Veel mensen haken al af als er weer geen antwoord binnenkomt op een mailtje. Met de service van Wonen aan de Côte d’Azur krijgt u de beste service van Zuid Frankrijk. Deze service geldt ook voor als u plannen heeft om te gaan wonen in Monaco. Of in Portugal of Ibiza.

  Hoe werken wij?

  Hoe werkt het in de praktijk met een zoekopdracht? Na ontvangst van de long-list, selecteert u een aantal woningen die u graag wilt zien. Wij regelen dan de bezichtigingen met de verschillende makelaars, zodat u op 1 dag alle huizen of appartementen kunt bezoeken. Dat is de meest efficiente manier van een woning zoeken met de beste service. Wij begeleiden onze klanten vanaf de eerste selectie, de bezichtigingen, de onderhandelingen over de prijs, het concept koop contract tot aan de ondertekening bij de notaris.

  U ontvangt een professionele service die zeven dagen per week bereikbaar is. En onze service is kosteloos mits u zich eerst bij ons registreert als aspirant koper. Als u zelf informatie aanvraagt bij makelaars, dan zit u ‘vast’ aan die makelaar voor dat ene huis. Wij mogen u dan niet meer van dienst zijn; zo zijn de Franse spelregels.

  Goed voorbereid huizen bekijken

  Goede afspraken maken in Frankrijk is niet zo simpel geregeld als in België of Nederland. Wanneer u in het zonnige Zuid Frankrijk arriveert, bent u vooraf door ons al voorzien van alle adressen en links naar Google Maps. Handig voor op uw telefoon om de routes in te plannen. En zo bezoeken we in 1 ochtend verschillende adressen en kunt u ‘s-middags heerlijk lunchen en naar zee voor wat verkoeling. De volgende dag bekijken we dan nogmaals de bouwlocatie of de villa die u het beste bevalt.

  service, hulp, advies, koop, verkoop, verhuur, zoeken, overzicht, cote d'azur, zuid, frankrijk, leven, terrein, villa, appartement, makelaar, concierge

  Service voor makelaars in Zuid Frankrijk

  Onze dienstverlening in Zuid Frankrijk bestaat uit het vinden van kopers en verkopers. Wij zijn eigenaar van een marketing bureau voor makelaars dat in Nederland is gevestigd. Met de inzet van innovatieve content marketing, verschillende websites, forums, groepen en e-mailings bereiken we veel mensen buiten Frankrijk. Wij zijn geen Franse makelaar, maar werken met de grootste makelaars en projectontwikkelaars in Zuid Frankrijk. Dat betekent dat we dicht op het vuur zitten en bovendien zelf in de regio wonen. We hebben uiteraard ook toegang tot het onzichtbare aanbod; de z.g. off-market properties.

  Zoek Service

  Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk in Zuid Frankrijk hebben we direct toegang tot duizenden huizen uit verschillende databases. We publiceren dit aanbod opzettelijk niet allemaal op onze website; liever geven wij u een persoonlijk advies op maat. We maken op verzoek een selectie gebaseerd op uw wensen en budget. Daarnaast informeren wij u ook over lokale scholen in Zuid Frankrijk, hoe u wordt ingeschreven in de Franse zorgverzekering, welke tuinman betrouwbaar en betaalbaar is en ga zo maar door.

  Het activeren van onze service begint met het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op.

  Tot ziens in het zonnige Zuiden,

  Ab en Jo

  Ab en Jo Kuijer