Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Persoonlijke zoekservice

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u een tweede huis of appartement kopen aan de Côte d’Azur, Portugal, Ibiza of Mauritius, dan zijn wij u graag van dienst. Wonen aan de Côte d’Azur is een one-stop-shop waar alle makelaars mee zijn verbonden. Na 14 jaar in Zuid Frankrijk kennen we de verkopers en kunnen we snel voor u schakelen. We bespreken in Frankrijk of per telefoon uw woonwensen en uw budget. Daarna maken we een scan van het complete aanbod. U ontvangt vervolgens een long-list met huizen die helemaal of bijna aan uw vraag voldoen.

Persoonlijke selectie

Daarna selecteert u een aantal woningen of nieuwbouw projecten die u graag wilt zien. Wij regelen dan de bezichtigingen met de verschillende makelaars, zodat u op 1 dag alle huizen of appartementen kunt bezoeken. Dat is de meest efficiente manier van een woning zoeken met de beste service. Wij begeleiden onze klanten vanaf de eerste selectie, de bezichtigingen, de onderhandelingen over de prijs, het concept koop contract tot aan de ondertekening bij de notaris.

U ontvangt een professionele service die zeven dagen per week bereikbaar is. En onze service is kosteloos mits u zich eerst bij ons registreert als aspirant koper. Als u zelf informatie aanvraagt bij makelaars, dan zit u ‘vast’ aan die makelaar voor dat ene huis. Wij mogen u dan niet meer van dienst zijn; zo zijn de Franse spelregels.

Goed voorbereid huizen bekijken

Op basis van uw informatie maken wij een persoonlijke selectie van mogelijk interessante adressen met aanvullende informatie over die regio. Wij melden u ook aan bij de bouwontwikkelaar of verkopende makelaar als potentieel geïnteresseerd. Wij delen overigens nooit uw mailadres of andere gegevens. U kunt zo thuis rustig een weloverwogen keuze maken welke 3 of 4 projecten of huizen u wilt bekijken en geeft aan op welke dagen dit zou kunnen. Wij zorgen voor een planning zodat de deuren of bouwplaatsen voor u open gaan.

Dit lijkt heel logisch, maar goede afspraken maken in Frankrijk is niet zo simpel geregeld als in België of Nederland. Wanneer u in het zonnige Zuid Frankrijk arriveert, bent u vooraf door ons al voorzien van alle adressen en links naar Google Maps. Handig voor op uw telefoon om de routes in te plannen. En zo bezoeken we in 1 ochtend verschillende adressen en kunt u ‘s-middags heerlijk lunchen en naar zee voor wat verkoeling. De volgende dag bekijken we dan nogmaals de bouwlocatie of de villa die u het beste bevalt.

Voor bezichtigingen in Portugal, Ibiza of Mauritius hebben we lokale teams die u met dezelfde professionele service begeleiden.

Bent u klaar voor een nieuwe fase in uw leven waarbij genieten van zee, bossen en bergen, gastronomie en zonneschijn centraal staat? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

 

contact

Graag tot ziens aan de Côte d’Azur!

Ab & Jo

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Beschrijf wat u zoekt

  Aankoop bestaande bouw Zuid Frankrijk

  Bij bestaande bouw kunt u een bod uitbrengen en begeleiden wij u tot aan de finale koop overeenkomst. Bent u rond met de prijs, dan stelt de verkopende makelaar bij een bestaande villa voorlopige koopovereenkomst op, in Frankrijk heet dat een ‘compromis de vente’ op. Hierin staan op hoofdlijnen de belangrijkste zaken zoals adres, inhoud en omvang en apart gemaakte afspraken. Deze informatie wordt door beide partijen ondertekent en vervolgens gaat de notaris daar een voorlopige koopovereenkomst van opstellen. Deze dient u bij de notaris binnen 30 dagen van de voorlopige koopovereenkomst te hebben getekend.

  Aankoop nieuwbouw appartement

  Bij het reserveren van een nieuwbouw appartement in Zuid Frankrijk, Portugal, Ibiza of Mauritius ontvangt u van de bouwontwikkelaar een voorlopige koopovereenkomst én de bankrekening van de notaris waar u binnen een week 5% aanbetaling dient te hebben voldaan. U heeft na ondertekening van de voorlopige overeenkomst nog eens tien dagen bedenktijd. En na ondertekening door beide partijen nog eens een maand om uw financiering in orde te maken. Is dit allemaal in orde, dan nodigt de notaris u uit om binnen 2 maanden de definitieve koopovereenkomst te tekenen.

  Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen over de aankoop van onroerend goed in Zuid Frankrijk. Wij werken voor de grootste Franse project ontwikkelaars en een groeiend aantal lokale partners in Portugal, Ibiza en Mauritius. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra aanvullende services en diensten aan de Côte d’Azur.