Hoe kunnen wij u helpen? - Contact met de Côte d'Azur

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u een tweede huis of appartement kopen aan de Côte d’Azur, dan zijn wij u graag van dienst. Wij wonen hier sinds 2006 en kennen de omgeving, de nieuwste bouwprojecten en de mooiste villa’s. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier, via mail info@wonenaandecotedazur.nl of bellen of WhatsApp op +33770186203. Dit is in grote lijnen hoe we werken. U geeft aan welk budget u heeft en wat uw woonwensen zijn voor welke regio. Ieder stad en dorp heeft zijn eigen charme, het is daarom goed vooraf te kijken waar u zich het meeste thuis voelt. Kijk ook naar onze informatie ‘Waar kan ik het beste wonen aan de Côte d’Azur?

Goed voorbereid huizen bekijken

Op basis van uw informatie maken wij een persoonlijke selectie van mogelijk interessante adressen met aanvullende informatie over die regio. Wij melden u ook aan bij de bouwontwikkelaar of verkopende makelaar als potentieel geïnteresseerd. Wij delen overigens nooit uw mailadres of andere gegevens. U kunt zo thuis rustig een weloverwogen keuze maken welke 3 of 4 projecten of huizen u wilt bekijken en geeft aan op welke dagen dit zou kunnen. Wij zorgen voor een planning zodat de deuren of bouwplaatsen voor u open gaan. Dit lijkt heel logisch, maar goede afspraken maken in Frankrijk is niet zo simpel geregeld als in België of Nederland. Wanneer u in het zonnige Zuid Frankrijk arriveert, bent u vooraf door ons al voorzien van alle adressen en links naar Google Maps. Handig voor op uw telefoon om de routes in te plannen. En zo bezoeken we in 1 ochtend verschillende adressen en kunt u ‘s-middags heerlijk lunchen en naar zee voor wat verkoeling. De volgende dag bekijken we dan nogmaals de bouwlocatie of de villa die u het beste bevalt.

Aankoop bestaande bouw Zuid Frankrijk

Bij bestaande bouw kunt u een bod uitbrengen en begeleiden wij u tot aan de finale overeenkomst. Bent u rond met de prijs, dan stelt de verkopende makelaar bij een bestaande villa een ‘offre d’achat’ op. Hierin staan op hoofdlijnen de belangrijkste zaken zoals adres, inhoud en omvang en apart gemaakte afspraken. Deze informatie wordt door beide partijen ondertekent en vervolgens gaat de notaris daar een voorlopige koopovereenkomst van opstellen. Deze dient u bij de notaris binnen 30 dagen van de ‘offre d’achat’ te hebben getekend.

Aankoop nieuwbouw appartement

Bij het reserveren van een nieuwbouw appartement in Zuid Frankrijk ontvangt u van de bouwontwikkelaar een voorlopige koopovereenkomst én de bankrekening van de notaris waar u binnen een week 5% aanbetaling dient te hebben voldaan. U heeft na ondertekening van de voorlopige overeenkomst nog eens tien dagen bedenktijd. En na ondertekening door beide partijen nog eens een maand om uw financiering in orde te maken. Is dit allemaal in orde, dan nodigt de notaris u uit om binnen 2 maanden de definitieve koopovereenkomst te tekenen.

Bent u klaar voor een nieuwe fase in uw leven aan de Côte d’Azur waarbij genieten van zee, bossen en bergen, gastronomie en zonneschijn centraal staat? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

 

contact

Graag tot ziens aan de Côte d’Azur!

Ab & Jo

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Beschrijf wat u zoekt

 

Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen over de aankoop van onroerend goed in Zuid Frankrijk. Wij werken voor de grootste Franse project ontwikkelaars en een select aantal lokale partners. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra aanvullende services en diensten aan de Côte d’Azur.