Contemporary villa met zwembad bij Cannes

Door in Contemporary villa bij Cannes met 0 Comments


Deze ultramoderne villa met een weergaloos uitzicht op de vrije natuur is oogverblindend mooi, zowel van binnen als van buiten. De eigenaars zijn interieur architecten en hebben een zeer smaakvol geheel laten bouwen.

Rust, ruimte en design: prachtige contemporary villa Les Adrets

Er zijn drie erkers in de woonkamers met ramen op dubbele hoogte waardoor het grote volume door de hoge plafonds extra wordt benadrukt. Door het gebruik van industrieel staal krijgt deze ultramoderne villa een ‘urban’ randje met een directe verbinding naar de exotische natuur rondom de contemporary villa. De keuken is ook exclusief ontworpen met glazen schuifdeuren. In het middendeel van de moderne villa vindt u een kantoor ruimte met overdekte buitenplaats. Voor wie creatief en geconcentreerd aan huis kan werken, is deze contemporary villa in Les Adrets de perfecte plaats voor rust, ruimte en design.

Rust, ruimte en design: prachtige contemporary villa Les Adrets kopen

Op tuin niveau zijn twee aparte ruimtes met grote suites (40m2) en inloopkast en gekoppelde badkamers. Bovenin zijn nog eens twee suites te vinden en een derde slaapkamer. Rondom het heerlijke zwembad is een groot zonnedek en een betonnen poolhouse. Hier staat de zomerkeuken en een loungehoek voor die heerlijke avonden in Zuid Frankrijk. De contemporary villa is gelegen in het rustige Les Adrets Estérel, ideaal gelegen op 5 minuten van de snelweg, op 15 minuten van de stranden van Cannes Mandelieu of Fréjus Saint Raphael en het TGV-station. U bent in uw villa binnen 40 minuten vanaf de luchthaven Nice Côte d’Azur.

Rust, ruimte en design: prachtige contemporary villa Les Adrets

Te koop: contemporary villa op 15 minuten van Cannes en Saint Raphaël

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.