Updated: Corona alarm of vals alarm aan de Cote d'Azur?
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Updated: Corona alarm of vals alarm aan de Cote d’Azur?

Door in Blog met 0 Comments

Vaste lezers kennen ons standpunt inzake Corona: COVID is een zware griep waar je je goed tegen kunt laten behandelen met Ivermerctine, hyrdroxychloroqine en andere versterkende vitamines zoals Vitamine D, zink en Vitamine C. Helaas gaat COVID 19 allang niet meer over de volksgezondheid en de bescherming van de bevolking. Het gaat om de vaccinatieplicht en de controle over ons allemaal. Wanneer mag u naar buiten? En wanneer niet? Dat wil de overheid graag gaan bepalen én controleren.

Burgemeester Estrosi van Nice verkondigde vorige week ineens dat er lange rijen voor de IC’s staan en dat Alpes Maritimes absoluut in gevaar is. Hij belde met minister Veran en kreeg hem zo gek om een ziekenhuis in Nice te bezoeken in Le Moulin. Het doel van Estrosi is om politieke bekendheid te krijgen zodat hij mee kan doen in de race voor het aankomende Presidentschap van Frankrijk in 2021. Estrosi wilde ook alle hotels in Nice dichthouden omdat hij geen toerist meer wil zien ‘want die brengen de besmettingen mee’.

Corona alarm of vals alarm aan de Cote d’Azur?

Er is iets veranderd in de aanpak van Estrosi die vorig jaar zelf nog met succes werd behandeld voor Corona door Didier Raoult, de professor uit Marseille. Na inname van hydroxychloroqine, zink en antibiotica knapte Estrosi direct op. Toch predikt hij nu een ander verhaal; vol angstaanjagerij en vooral leugens. En dat is nu ontmaskerd door zijn blinde politieke ambities.

Hij had niet gerekend op de weerstand van lokale bewoners en burgemeesters die de cijfers relativeerden. Ieder jaar liggen er mensen met zware griep in de ziekenhuizen; de statistieken liegen niet. Mensen posten foto’s van lege IC’s onder zijn tweets en de burgemeester van Antibes, zelf een oud cardioloog, wast de oren van Estrosi dat er niets anders gaande is dan andere jaren. Onder zijn bevolking is slechts 7,6% positief getest met een valse PCR test, aldus zijn Tweet.

Er is een informatie oorlog gaande en de overheid en media werken daar aan mee, in alle landen. Ziekenhuizen ontvangen meer geld als een overleden patient als COVID sterfgeval wordt gemeld. Wie met een hartaanval het ziekenhuis in gaat, wordt nog even snel getest op COVID en bij overlijden is dat weer kassa voor het ziekenhuis. Schandelijk ja, maar het gebeurt overal.

Universitair ziekenhuis van Nice:
2.195 sterfgevallen door alle oorzaken 4,7% van Covid waarvan
103 echte Covid-sterfgevallen gemeten met PCR test, dus 40% vals positief
25 Covid-sterfgevallen genoteerd terwijl ze waren genezen
63 families waren in 2020 door lockdown maatregelen niet in staat hun familieleden waardig te begraven.

Niemand wil nl het departement op slot gooien want er sterven niet meer, en vooral oudere mensen rond de 80 jaar als tijdens eerdere zware griepjaren. Het plan van Estrosi was om de gehele Alpes Maritimes voor acht weken opnieuw in lockdown te gooien, dus net als in Maart 2020. En vervolgens vijfhonderd extra agenten op straat om te controleren of u zich wel aan de regels houdt. Als in een ware politiestaat.

Regio Nice op slot in het weekend

Een bizar voorstel dat steeds werd uitgesteld door diverse spoedvergaderingen met andere burgemeesters in de regio. Het compromis dat is gevonden slaat nergens op; alleen twee weekenden zijn we in lockdown, en dan van Nice tot aan Theoule sur Mer. U kunt gewoon vanaf Agay naar het strand in het weekend. Maar de angst is dat als de overheid even met wat cijfers goochelt, straks iedere regio in een lockdown gaat en de bevolking als makke schapen de privé gevangenis in gaat.

Ondertussen gieren media de angst opnieuw aan, maar het verzet groeit. Sites als www.gensdebonsens.com geven ongecensureerde COVID informatie aan de Franse bevolking en maken het verband duidelijk tussen Build Back Better, de macht van Bill Gates en zijn vaccins en de WEF.

Politiek slaat Estrosi uiteindelijk een deukje in een pakje boter maar hij heeft zijn media aandacht gekregen en staat met Minister Veran op de foto; het doel is bereikt. Toch kan het nog misgaan; een makelaar uit Nice heeft vandaag een kort geding aangespannen tegen de weekend lockdown: “onzinnig, schadelijk voor de economie én voor de vele schoolkinderen die juist nu naar buiten willen met het prachtige weer”. Wordt vervolgd!

 

Update 26-02-2021: Estrosi heeft geen medewerking gekregen van zijn collega burgemeesters in de Alpes Maritimes en kondigt nu een confinement af alleen in Nice. En dan voor de Promenade des Anglais en de stranden. Zijn grootste plan om heel Alpes Maritimes af te sluiten voor een paar weken is niet gelukt. Want nogmaals, er liggen niet meer mensen in het ziekenhuis dan normaal. Iedereen wil terug naar het oude normaal. Estrosi gaat in hoger beroep. Waar kennen we dat van?

Update 26-02-2021 avond: Estrosi heeft toch zijn gelijk gekregen. Er is nu sprake van een weekend confinement in de Alpes Maritimes. Alle burgemeesters boos.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.