Côte d’Azur specialist voor een groen en gezond gazon

De eerste specialist in groen gras als op een golfbaan heeft zich in Frankrijk gevestigd en we zijn trots dat wij hun internationale partner zijn. Wij bieden hiermee een compleet dienstenpakket aan voor specifiek uw gazon. Dus niet de bomen, struiken en planten. Deze natuurgras specialist maakt van uw mottige grasveldje een strak groen gazon waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Een mooi groen en gezond gazon bij uw woning in Zuid Frankrijk is een sieraad voor het oog. Het ruikt aangenaam, het voelt fijn met uw blote voeten en kinderen kunnen er heerlijk in spelen. Maar gezond gras doet meer: het zorgt voor luchtzuivering, geluidsabsorptie, versheid van de tuin, zachte veilige speelgrond voor kinderen, het maakt waterfiltratie mogelijk en voorkomt dat bodemerosie ontstaat. Voortaan bent u de buurman of buurvrouw waar het gras altijd groener is.

Kies de behandeling die bij uw tuin past

Na inzending van onderstaand formulier neemt het team contact met u op (naar wens Engels, Frans of Spaanstalig) voor een afspraak. Er worden vervolgens grondmonsters genomen en in het laboratorium maakt men een analyse van de bodemkwaliteit. Op basis van deze analyse stelt men een voedingsprogramma op. Als uw gras en de bodem van mindere kwaliteit is, kunt u ook kiezen voor een optimale behandeling; hierbij komt het team 5 x per jaar langs om het onkruid te bestrijden en uw gras te optimaliseren. Hierbij wordt hardnekkig onkruid dat er uit ziet als gras en bruin wordt in de zomer verwijderd. De grond wordt luchtig gemaakt en voorzien van verse aarde. Dan is het aan u de keus of u hetzelfde gras of een ander type gras wilt inzaaien.

De beste behandeling op het niveau van een Champions League grasveld wordt ook aangeboden. Nu komt het team iedere twee maanden langs en doet alles om van uw grasveld een strak en groen gezond gazon te maken én te houden. Met o.a. 12 voedingen per jaar, bodembehandeling, onkruidbestrijding en bijzaaien met de absolute top in graszaad. En dat voor een vaste prijs per maand, dus geen verrassingen.

Uiteraard is een goede irrigatie een van de voorwaarden om uw gazon er pico bello bij te laten liggen. In alle gevallen sluit u een onderhoudscontract af waarbij het team een aantal malen per jaar de kwaliteit van uw gras controleert en voorziet van de juiste voeding. Voortaan bent u verzekerd van een strak, mooi groen gazon!

U kunt kiezen uit verschillende onderhoudsprogramma’s, afhankelijk van de kwaliteit van uw huidige tuin. Misschien is het gewoon een kwestie van regelmatig bijmesten; het team komt dan 1 x per jaar langs met een bemestingsformule dat negen maanden lang actief blijft. Of u kiest voor 3 behandelingen per jaar, afhankelijk van het seizoen. Immers, sommige jaren zijn droger of natter dan de voorgaande en uw gras heeft daar onder te lijden. De juiste voeding is zeker bij een wisselend kimaat essentieel om het gras in top conditie te houden. Voortaan kunt u nog meer zorgeloos genieten van uw huis in Zuid Frankrijk.

Professioneel onderhoud voor uw gazon

Het is niet altijd makkelijk om het gras in de tuin echt goed te onderhouden. Tuinmannen die regelmatig langskomen om ‘de tuin te doen’ zijn vaak sterk in snoeien van struiken, bomen en planten. En het gazon krijgt een maaibeurt, er wordt wat extra voeding op gestrooid en dat is het wel. Maar een groen grasveld of glooiend gazon verdient meer aandacht. Wie een écht gezonde grasmat in de tuin wil hebben, heeft de hulp nodig van een gazon expert die de kennis en het materiaal bezit om golfbanen en voetbalvelden aan te leggen en te onderhouden.

In Engeland worden grasgroene velden bij villa’s allang door een gazon expert bijgehouden en niet door de tuinman. Tot voor kort werkten deze specialisten niet voor particulieren in Frankrijk. Ook voor veel golfbanen in Frankrijk komen experts uit Engeland en Amerika de kwaliteit van het gras controleren en geeft de lokale brigade instructies. Deze expertise kunt u nu ook inzetten voor het gazon bij uw villa aan de Côte d’Azur.

Synthetisch gras in Zuid Frankrijk

Bent u niet zo van het grasmaaien en onderhoud? En vindt u gras wel mooi maar ook lastig? Dan is synthetisch gras voor u de oplossing. Informeer naar de kwaliteit en de mogelijkheden.

Innovatie tegen muggen

Omdat muggen nu eenmaal graag in de tuin zijn, bieden we een uniek systeem aan waarbij u gegarandeerd 90% minder last van muggen heeft. Milieuvriendelijk en bewezen effectief!

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Aanvullende informatie