Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

De laatste 4 nieuwbouw appartementen met zeezicht in Antibes te koop

Door in Blog met 0 Comments

We rijden er praktisch elke dag langs; het nieuwbouw project in Antibes met nieuwbouw appartementen met zeezicht. Vanaf deze plek loopt u naar het strand of naar de haven. Het project is in feite een park met eigen zwembad voor de bewoners. Dat maakt het ook een ideale plek ook voor de verhuur in de drukke zomermaanden. want de haven van Antibes is het hele jaar door een gezellige internationale boel; met veel Ierse, Engelse en Australische pubs. De aanwezigheid van vele luxe charter schepen en de internationale yacht crew zorgt voor die internationale ambiance. Toch voelt het stadje nog steeds heel Zuid Frans met o.a. het Picasso museum, een dagelijkse versmarkt en heel veel kleine romantische restaurantjes. Zoekt u in het centrum nieuwbouw appartementen met zeezicht, dan wordt dat lastig. Maar iets buiten de de binnenstad kunnen wij u wel van dienst zijn!

Nieuwbouw appartementen met zeezicht in Antibes

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrij nieuwbouw appartement in Antibes; net buiten de drukte van de binnenstad maar toch voldeonde dichtbij alle voorzieningen? Dit zijn de prijzen:

Appartement twee slaapkamers359m2290 000€DETAILS
Appartement twee slaapkamers359m2345 000€DETAILS
Appartement twee slaapkamers359m2350 000€DETAILS
Appartement twee slaapkamers478m2425 000€

 

Interesse? Vraag om meer informatie of een bezichtiging. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl met vermelding PA-ANT. Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen.

Share This