De mooiste villa van Cannes staat in Cannes Californie

De mooiste villa van Cannes staat in Cannes Californie

Door in Blog met 0 Comments

Voor wie absolute top eist en privacy zoekt maar niet als kluizenaar wil wonen, vindt hier de bijpassende contemporary villa in Cannes Californie. Zeer strakke moderne vormgeving en 430 m2 woonoppervlak. Er is een onafhankelijk gastenverblijf voor tuinman, concierge of bewaking van 70m2. Meer foto’s van interieur op aanvraag. Deze villa contemporain in Cannes Californie is ingericht om veel mensen te ontvangen; er is een ruim parkeerdek met veel parkeer garages. Het dakterras is zeer geschikt voor recepties en feesten, met de baai van Cannes aan uw voeten.

De mooiste villa van Cannes staat in Cannes Californie

Cannes Californie is een van de meest geliefde wijken van Cannes om te wonen doordat de ligging perfect is. Dichtbij de Croisette en Rue d’Antibes en omringd door villa’s op stand wat de wijk een bijzonder cachet van standing geeft.  Temidden van alle luxe villa’s en kastelen in Cannes springt er 1 villa met kop en schouders boven de rest uit. Deze moderne villa contemporain is zonder enige twijfel de grootste en de mooiste met bovendien de beste ligging.

 

Zoekt u een unieke villa in Cannes Californie met veel grond en privacy? Kom deze villa bekijken en ontdek waarom deze plek een bevoorrechte plek is, op een geweldige locatie. Vraagprijs 8.490.000 euro. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Discretie zoals altijd verzekerd.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.