Deze zomer al genieten van uw nieuwe appartement! - Côte d'Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Deze zomer al genieten van uw nieuwe appartement!

Door in Blog met 0 Comments

Deze zomer al genieten van uw nieuwe appartement!

Wie verlangt er niet naar een tweede huis aan de Middellandse zee? Aan de Côte d’Azur genieten mensen volop om even zonne-energie bij te tanken dus als u deze zomer écht een appartement wil kopen hebben we een aantal interessante mogelijkheden met directe oplevering; van Saint Tropez tot aan Beausoleil.

Als u geen haast heeft en liever uw investering in termijnen betaalt, kijk dan eens naar Les Hauteurs de Cannes. Vorige maand tekenden wij met een grote landelijke projectontwikkelaar en mogen wij u dit prestigieuze domein boven Cannes aanbieden. Voor de bouwlustigen onder ons; in Les Adrets kunt u nu bouwpercelen kopen, met zeezicht, alle aansluitingen en binnen een omheind domein.

Oplevering deze zomer, volgend jaar of over twee jaar, wij hebben voor ‘elck wat wils’! Graag tot ziens aan de Côte d’Azur,

met zonnige groet,

Ab en Jolanda Kuijer

PS Stuurt u deze mail vooral door naar mensen die net als u, ook zo van de zon en Zuid Frankrijk houden​.

Naast appartementen hebben we ook een aantal luxe familievilla’s in de verkoop. Het complete aanbod vindt u hier.

Voor festivalstad Cannes hebben we zoveel moois op onze Engelstalige site staan; kijk maar.

Antibes binnen tien minuten aan strand en zee

Een klasse residentie in een oude citroenboomgaard, gelegen in rustige buitenwijk. Op minder dan tien minuten van strand en zee: twee slaapkamer appartement van 65 m2 op de 3e etage dus met streepje zeezicht voor 322.000 euro. Voor grotere gezinnen hebben we ook een heerlijk appartement op de begane grond van 85 m2 met tuin en 3 slaapkamers voor 480.000 euro. Gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse parkeerplaats inbegrepen! Oplevering deze zomer.

Saint Laurent du Var, 5 minuten wandelen van strand en haven

Op vijf minuten wandelen van het strand, in woonwijk, moderne residentie met park tuin. Ideale uitvalsplek voor wie de auto wil laten staan en gewoon graag naar de haven loopt voor een ontbijtje aan zee. Appartement 65 m2 met tuin van 33 m2. Prijs 320.400 euro. Brochure op aanvraag. Oplevering deze zomer.

Juan les Pins op 100 meter van het witte zand 

De nieuwe boulevard in Juan les Pins wordt mooi! En u kunt deze zomer al letterlijk om de hoek wonen, op twee minuten van het fijne zandstrand. Op de eerste etage bieden wij een twee slaapkamer appartement van 63 m2 aan met 12 m2 balkon om nog even heerlijk na te sudderen na een dagje strand. Prijs 389.000 incl ondergrondse parkeerplaats. Oplevering per direct.

Antibes in chique buitenwijk

In kleine residentie met zwembad in klasse buurt kunt u deze zomer al op de tweede verdieping gaan genieten van het uitzicht over de stad en uw zwembad. Twee slaapkamers, 67 m2, een balkon van 13M2 en twee parkeerplaatsen voor 472.000 euro. Oplevering deze zomer.

U zou hier wel willen wonen, zo leuk is dit nieuwe restaurant in het centrum van Cannes. Na een dagje shoppen kunt u hier genieten van Spaanse tapas, sangria en cocktails.
Ibiza Tapas is open van 16.00 tot 23.00 uur
Reserveren via reservations@ibiza-tapas-cannes.com . Zegt u dat u via Wonen aan de Ciote d’Azur komt, dan is het eerste drankje voor onze rekening.
http://www.ibiza-tapas-cannes.com

Nice Cimiez, superluxe woongenot

Als u het beste van het beste wilt: het meest complete domein in ons aanbod met verwarmd Olympisch zwembad, tennisbaan, gym, golf practice, concierge service en hemelsbreed zeezicht boven Cimiez. Omring u met luxe en rust: 131 m2 wonen, 145 m2 tuin en terrassen incl ondergrondse parkeergarage voor 1.805.000 euro. Oplevering deze zomer

Sainte Maxime, op loopafstand van het centrum

Klein en luxe park met Premium appartement op 1e etage voor prachtig uitzicht over zee. Op loopafstand van het centrum en strand: 137 m2 wonen en 103 m2 terrassen. Prijs inclusief 2 ondergrondse parkeerplaatsen 1.819.000 euro. Niet meer online want terug van de bank, dus een kans voor u!​ Oplevering deze zomer

Zelf bouwen met uitzicht op Cannes

Was het altijd al uw droom om zelf uw huis te bouwen in Zuid Frankrijk? Dit is uw kans in Les Adrets, op tien minuten van Cannes. Alle prijzen staan op onze site, zoals 1200 m2 voor 285.000 euro en 3274 m2 voor 610.000 euro. De brochure ligt voor u klaar!​ Oplevering deze zomer.

Saint Tropez, 300 meter van Place de Lices.

Een eigen appartement in Saint Tropez op slechts 300 meter wandelen of met de fiets van Place des Lices: twee slaapkamers met 72 m2 woonoppervlak en terras van 15 m2 voor 850.000 euro. Kan worden gecombineerd met een studio van 33 m2 met terras voor 395.000 euro. Een ideale ‘pied-a-terre’ in Saint Tropez! Oplevering 2020.

Exclusief nieuw domein in Les hauteurs de Cannes

In Les hauteurs de Cannes, stijlvol nieuw domein in meest geliefde buurt. Keuze uit diverse appartementen, van 909.000 tot 2.200.000 euro. Met zeezicht, park, twee zwembaden en vogeltjes in de bomen. Informeer naar de brochure en mogelijkheden. Oplevering 2021​.

B L O G
Magere Hein serveert galgenmaal, zomers weer en stroop voor ambtenaren

Indische oceaan: paradijs voor gevorderden

Het tropisch eiland Mauritius staat bekend als de Meest Romantische Bestemming Ter Wereld. Zelfs de belastingdienst is verliefd op u en strooit gunstige tarieven als ware het rozenblaadjes op uw pad vol avontuur ‘in den vreemde’. Meer informatie  Nieuwbouw op Mauritius.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.