Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Deze zomer al in uw nieuwe appartement in Fayence?

Door in Blog met 0 Comments

Wie onroerend goed koopt in Frankrijk, weet dat het maanden kan duren voordat uw eindelijk de sleutel heeft. Met nieuwbouw wordt uw geduld helemaal op de proef gesteld; de meeste projecten die we nu te koop aanbieden worden in 2016 of later opgeleverd. Stel dat u ineens het licht ziet: de rente op uw spaargeld is lager dan ooit, en een eigen huis in Zuid Frankrijk is dan een slimme investering, ook voor de verhuur. Maar als u koopt, dan wilt u er wel deze zomer gebruik van maken. We hebben goed nieuws; dat kan!

Dit is een uitgelezen kans om deze zomer nog in uw nieuwe Zuid Franse appartement in Fayence te wonen. De residentie is opgeleverd en we hebben de laatste appartementen voor u op een rij gezet. Op slechts 30 minuten van Cannes en Frejus bieden wij nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d’Azur. Fayence is het charmante typisch Provençaalse dorpje met zijn ambachtelijke winkels, het gezellige dorpsleven dat zich rondom het pleintje afspeelt; het is niet zo gek dat veel buitenlanders juist hier een huisje zoeken. De nieuwe residentie in Fayence straalt zoveel sfeer uit dat het lijkt alsof het er altijd heeft gestaan.

De Provençaalse authentieke uitstraling gecombineerd met de gemakken van vandaag zoals een lift, een garage, ruime parkeergelegenheid en alles goed geïsoleerd tegen de warmte of de kou. Het gebouw straalt de warmte van de Zuid Franse zon uit en is gebouwd met de best denkbare materialen. Deze nieuwbouw appartementen in Fayence betekent een zekere investering, ook voor de toekomst. De locatie is zeer geschikt om het in de zomermaanden te verhuren, voor een extra bron van inkomsten.

Per direct kunt u beschikken over uw eigen Zuid Franse appartement, nota bene op het mooiste deel van het complex, aan de rechterkant. Ruime inhoud, luxe afwerking en kwaliteit zijn hier de sleutelwoorden. De Italiaanse bouw ontwikkelaar heeft alle charmes ingezet om er direct een fijn gebouw van te maken; en dat is goed gelukt. Hier voelt u zich meteen thuis!

Deze appartementen zijn nog beschikbaar

3 kamers, waarvan twee slaapkamers 60 m2 € 220 000€
3 kamers, waarvan twee slaapkamers 72,70 m2 € 230 000
4 kamers, waarvan drie slaapkamers 92,24 m2 € 290 000
4 kamers, waarvan drie slaapkamers 102,21 m2 € 368 000

Neem vandaag nog contact op via info@wonenaandecotedazur.nl en u ontvangt de plattegrond en de actuele beschikbaarheid. Eem mooier moment om in Fayence te gaan wonen komt er niet meer!

[sociable]

Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw Nieuwbouw appartementen te koop in Fayence, Côte d'Azur, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur, kopen, nieuw

nieuwbouw, frejus, cannes, fayence, appartement, dorp, gezellig, kwaliteit, te koop, aanbod, nieuwbouw, zuid frankrijk, cote dazur

Share This