Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Een exclusief appartement in de voetsporen van Napoleon

Door in Blog met 0 Comments

le palais napoleon golfe juan, te koop, luxe appartement met zwembad, concierge, direct aan zee, 2 badkamers, groot terras, cote dazur, zuid frankrijkIn 1815, tweehonderd jaar geleden kwam Napoleon Bonaparte aan land in Golfe Juan. En was natuurlijk het liefst gebleven. De plicht riep echter dus hij moest voorwaarts mars. Zijn naam is nog steeds aan Golfe Juan verbonden, o.a. in de vorm van een indrukwekkend gebouw met zijn naam: Le Palais Napoleon. In Le Palais Napoleon, direct aan zee, bieden wij een chique appartement aan, geheel in de stijl van de residentie.

Wie hoog niveau en gelijkgestemden zoekt, voelt zich in Le Napoleon meteen thuis. Hier wonen is werkelijk een privilege. Het appartement ligt op de 2e verdieping en biedt een adembenemend uitzicht op de haven van Golf Juan en de Middellandse zee. Het ruime terras nodigt uit tot heerlijke lunches of lange zomerse avonden, terwijl de gezelligheid van de haven met de kleine restaurants op loopafstand ligt, maar buiten uw gehoor. Binnen vindt u twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer, een aparte keuken en een aparte wc. Ruim voldoende voor een grote familie en ideaal als pied-a-terre of voor de verhuur tijdens het drukke zomerseizoen.

En er is veel meer want Le Palais Napoleon is niet zo maar een residentie; de toegang wordt gemarkeerd door een smaakvol smeedijzeren hek en een portier die de gasten binnenlaat. Het zwembad bevindt zich op het dak en u kunt als bewoner ook gebruik maken van de sportschool en de sauna. U bent dus van alle gemakken voorzien en omringd. Wilt u graag op stand wonen, in een stijlvol, beveiligd en zeer gewild domein, aan de haven in Golfe Juan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke bezichtiging in Le Palais Napoleon. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail ab@wonenaandecotedazur.nl . Wij zijn zeven dagen per week geopend. Meer informatie en foto’s vindt u hier
© 2015 Ab Kuijer | JUNIORSENIOR

Share This