Een villa kopen in Zuid Frankrijk - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Een villa kopen in Zuid Frankrijk

Door in Blog met 0 Comments

De eerste stap om een villa te kopen in Zuid-Frankrijk is simpel; daarna moet u vooral gericht zoeken. En we zeggen wel villa, maar weten uit ervaring dat zelfs het kleinste huisje of flatje met een tuintje of balkon en zeezicht al de ervaring geeft van een luxe Zuidfranse villa; gewoon omdat er een palm naast het huis staat, de zon schijnt en de lavendel heerlijk geurt. En het hoeft helemaal niet duur te zijn; het gaat er vooral om wat u wilt betalen. Bij Wonen Aan De Côte d’Azur helpen we mensen aan een woning die allereerst bij hun budget past. We kijken wat de wensen zijn en komen dan met een aanbod van passende woningen. Soms is dat een appartement, soms een vrijstaande woning met achterstallig onderhoud en soms lopen ook wij tegen iemands ellende aan; dan koopt u een geheel vrijstaande villa uit een scheiding voor een zeer scherpe prijs. Maar het begint met een zoekopdracht die u natuurlijk het liefst in uw eigen taal geeft. Al vanaf 93.000 woont u in Nice Côte d’Azur en voor onder de twee ton heeft u een nieuw appartement in Cannes, om aar wat te noemen.

Als Nederlanders ter plaatse kennen we de regio goed, van Menton tot aan St. Tropez. Dus bent u op zoek naar Nederlands advies in Zuid Frankrijk om een woning, villa of appartement te kopen of te huren, we zijn u graag van dienst! Mail ons via ab@wonenaandecotedazur.nl voor een eerste stap richting de zon. En wie weet wat er dan gaat gebeuren. Het feit dat u dit verhaal leest en op onze site terecht bent gekomen betekent dat u vandaag bent opgestaan met één gedachte: ik ga emigreren! Of in ieder geval vaker naar de zon. U heeftt genoeg van het druilerige weer, het geklaag van de mensen om u heen, de eindeloze grijze zondagen en de eenzijdige tolerantie. U bent het waard om een leuker leven te leiden dan u nu doet en dat vraagt om lef en daadkracht. Iedere dag gaan er gemiddeld 389 mensen op zoek naar een nieuw leven, buiten Nederland. Frankrijk is al jarenlang populair bij de Nederlanders en dat is natuurlijk niet zo maar. De natuur is er ongerept, er is ruimte voor iedereen, u kunt er heerlijk en gezond eten, de medische en sociale voorzieningen zijn beter en de mensen wordt al van jongsaf aan geleerd om respect te hebben voor familie, ouderen en de overheid.

Ook voor kinderen is Frankrijk een topland. Zeker aan de Riviera wordt het openbare basisonderwijs al vanaf zes jaar steeds internationaler met extra lessen in het Engels en Italiaans. Tel daarbij de uitgebreide sportactiviteiten mee en het strengere regime en u weet waar uw kind een betere toekomst heeft. In Frankrijk is de meester of juffrouw de baas en zijn er geen Montessori-achtige vrijheden. Kortom, het leven is te kort om te kniezen en te klagen, maak er wat moois van!

Share This