Exclusief buiten zwembad in de vorm van een privé strand - Côte d'Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Exclusieve buiten zwembaden in de vorm van een privé strand

Een buiten zwembad laten bouwen in Zuid Frankrijk kan natuurlijk op vele manieren. De meest voorkomende vorm is een rechthoek van 8 x 4 meter, gevolgd door een aantal varianten die langer en breder zijn. Een enkeling waagt zich aan een spuitbetonnen vrije vorm waarbij het eerder een poedelbadje wordt waar u – eerlijk is eerlijk – niet lekker in kunt duiken.

Voor wie een exclusief buiten zwembad zoekt, bieden wij als eerste agent aan de Côte d’Azur nu buiten zwembaden aan in de vorm van een privé strand. Het klinkt waanzinnig en dat is het ook! Door de zijkanten van het zwembad te omkaderen met een strand (van speciaal slipvrij materiaal dat lijkt op zandstrand) krijgt u een prachtige lagune in uw tuin. De vorm van het zwembad is daarbij als in de Blue Lagoon, met fraaie kleurstelling en een toenemende diepte. Wie wil er nog naar het strand als u zoiets fraais in uw tuin heeft liggen?

Exclusief buiten zwembad in de vorm van een privé strand - Côte d'AzurExclusief buiten zwembad

Het ontwerp van iedere zwembad wordt geinspireerd door de natuur. Wuivende palmbomen en struiken met bloemen; de architecten komen kijken naar uw tuin en landschap en maken vervolgens een buiten zwembad ontwerp op maat. U kunt kiezen voor een klein zandstrandje met dito zwembad, of een langer buiten zwembad tot een diepte van 3,5 meter en water dat langs een vulkaanstenen muur naar beneden valt. Wie exclusief woont en eigenlijk ook een uniek en bijzonder zwembad ontwerp zoekt, moet beslist een afspraak maken!

Exclusief buiten zwembad in de vorm van een privé strand - Côte d'AzurErvaring in buiten zwembaden

Onze partner heeft meer dan tien jaar ervaring in de aanleg en onderhoud van zwembaden. Inmiddels zijn er prachtige lagune baden geïnstalleerd op plaatsen als Barbados, Dubai en de US. Informeert u naar de technologie en de mogelijkheden om een écht privestrand bij uw huis aan te leggen. Wilt u iets minder revolutionairs maar liever een vierkant of rechthoekig zwembad van dezelfde fabrikant? Dat kan natuurlijk ook, met een extra design tintje zodat uw zwembad in alle gevallen net even iets fraaier is dan de zwembaden die overal worden aangeboden.

Exclusief buiten zwembad in de vorm van een privé strand - Côte d'AzurMaak een afspraak voor een nieuw exclusief buiten zwembad

Als u op zoek bent naar een grondige renovatie van uw huidige zwembad en u wilt er iets bijzonder voor terug in de plaats. Of u heeft een groot stuk tuin en de vergunning voor een buiten zwembad en droomt eigenlijk van een villa aan het strand. Voor een lagune stijl buiten zwembad of een exclusief design zwembad in Zuid Frankrijk, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw Email (verplicht)

    Onderwerp

    Aanvullende informatie

    Wilt u ook zo’n zwembad maar zoekt u ook een luxe familie villa in Zuid Frankrijk waar dit bij zou kunnen? Neem ook dan contact met ons via deze link