Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Exclusieve reportage: Brigitte Bardot opent deuren van landgoed

Door in Blog met 0 Comments

Exclusieve reportage: Brigitte Bardot opent deuren van landgoed zuid frankrijk var

Brigitte Bardot is een levende legende en we kunnen gelukkig nog steeds van haar genieten. Sex symbool tegen wil en dank in Saint Tropez sinds de jaren vijftig, werd BB in 1934 geboren en prikkelt zij vanaf haar achttiende de fantasie van mannen met zwoele muziekjes, spannende films en heel veel sexy fotoreportages in magazines. Ik herinner mij uit die tijd alleen maar een Nederlandstalig liedje met de veelbetekenende tekst: ‘Brigitte Bardot, Bardot, die had ze niet zo, maar zo’. De VAR was in ieder geval blij met La Bardot, die trouw bleef aan de streek waar ze zich thuis voelde. Haar ouders hadden al een huis in Saint Tropez en in 1968 kocht Brigitte Bardot een landgoed annex boerderij waar ze anno 2017 nog steeds woont: de Madrague. Met haar karakteristieke stem zong ze in 1963 een prachtige ballade over de Madrague.

France 3 Côte d’Azur heeft recent een serie video’s gemaakt over het leven van BB, waarbij ze in de laatste uitzending bij hoge uitzondering de cameraploeg toestemming gaf om te filmen op de boerderij. Uniek, want Brigitte Bardot leeft al jaren het leven van een kluizenaar.

Als u op de onderstaande France 3 videos klikt, ziet u misschien eerst een zwart beeld en de mededeling dat France 3 het verbiedt om de video’s op sites van derden in sommige landen te bekijken. Klikt u daarom gewoon op het linkje dat in beeld verschijnt en u ziet de video in een nieuw venster op Youtube.

Terug naar Brigitte Bardot. Teleurgesteld in mannen, de media en de mensheid geeft ze al haar geld, liefde en aandacht om – daar waar ze kan – dierenleed te bestrijden.  Vanuit Parijs is haar Bardot Foundation dagelijks bezig om geld in te zamelen en dieren te redden. En zo begon het allemaal:

Video Brigitte Bardo: Liefde voor het dier

 

Aflevering 2: Een tentoonstelling over Bardot

Wie naar de VAR gaat en Saint Tropez of zelfs de omgeving van La Madrague verkent, zal nimmer een glimp van haar opvangen. Dat weerhoudt fans er niet van om een tentoonstelling over haar te organiseren. BB was er zelf uiteraard niet bij, maar dat mocht de pret niet drukken.

Aflevering 3: Brigitte Bardot als toeristische attractie

Bardot woont nog steeds in de Madrague en blijft het imago van een dorp veranderen in een toeristische attractie.

 

Aflevering 4: Brigitte Bardot opent exclusief haar deuren

Hier heeft heel Frankrijk op gewacht; een kijkje op het erf van Brigitte Bardot én een ontmoeting met BB en haar dieren.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, auteur, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden over uiteenlopende onderwerpen. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs, Portugal, Mauritius en Ibiza.