Fantastische nieuwbouw Mauritius in heerlijk belastingklimaat
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Fantastische nieuwbouw Mauritius in heerlijk belastingklimaat

Door in Blog met 0 Comments

Nieuwbouw in Mauritius kopen; dat is niet iets waar u al jaren over denkt. Wat dat betreft heeft Zuid Frankrijk natuurlijk een aantal decennia voorsprong op het mooie zonnige leven aan zee. Maar Mauritius is de nieuwste bestemming voor iedereen die buiten Europa wil gaan wonen, en/of op zoek is naar een slimme manier om te investeren in kwalitatieve nieuwbouw met een gegarandeerde huuropbrengst. Als verstandig en zakelijk denkend mens bent u daar natuurlijk altijd wel in geinteresseerd.

Deze nieuwbouw verschijnt op een legendarische plek, temiden van de natuurlijke vegetatie. De bouwmethode op deze berg moest zodanig gebeuren dat er niets van de berg mocht worden afgehaald. En dus is er OudHollands geheid met diepe betonnen palen om de constructie van de villa’s, en appartementen met penthouse zeer solide te maken.

U kunt kiezen uit verschillende woningen op Mauritius; van grote tot kleine villa en van appartement tot giga penthouse met prive zwembad op uw terras. De afwerking is van de beste kwaliteit onder toeziend oog van een Franse architect die de lokale sfeer in een perfecte harmonie weet te brengen met de moderne vormgeving.

Fantastische nieuwbouw Mauritius in heerlijk belastingklimaat

Prijzen nieuwbouw villa, penthouse en appartement Mauritius

Appartement 130 m2 met 80 m2 terras 805.000 euro

Penthouse 228 m2 met 202 m2 terras 2.390.000 euro

Villa 314 m2 met 254 m2 terras 3.150.000 euro

Lees hier meer informatie over de Mauritius villa’s, appartementen en penthouses.

Mauritius 5 sterren niveau service en dienstverlening

Binnen het beschermde 5 sterren domein heeft u de beschikking over een eigen restaurant waar de chefkok van Chevre d’Or zijn signatuur aan heeft gegeven. Naast de dagelijkse culinaire hoogstandjes in dit topklasse restaurant kunt u ook kiezen voor een romantisch diner aan het zwembad in de sfeervolle bistro. Voor de dagelijkse verwennerij is er ook een spa en ouders die hun kroost ook een leuke actieve vakantie willen geven, kunnen iedere dag gebruikmaken van de Kids Club.

Fantastische nieuwbouw Mauritius in heerlijk belastingklimaat

Het is een prestige project voor ondernemers en andere slimme mensen die hun spaargeld op een verstandige manier willen beleggen in dit belastingvriendelijke klimaat. Les ook meer informatie over Mauritius en de fiscale voordelen.

Maar voorop staat natuurlijk het genieten van wat experts noemen ‘het mooiste tropische eiland ter wereld’. En dat komt doordat Mauritius veel meer heeft te bieden dan alleen maar een prachtig strand, zon en zee. Wij sturen u graag de brochure toe! info@wonenaandecotedazur.nl

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.