Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Geen notariskosten bij aankoop 3 slaapkamer appartement in Golfe Juan

Door in Blog met 0 Comments

Het moet niet veel gekker worden, maar u kunt deze zomer echt een mooie deal maken met de eigenaar van dit prachtige appartement in La Desirade in Golfe Juan. Een mooie residentie, met eigen zwembad, vlakbij het strand en alle voorzieningen. Een ideale plek voor uw eigen vakanties in Zuid Frankrijk of om te verhuren. Omdat het appartement bij voorkeur deze zomer wordt verkocht, worden de notariskosten door de huidige eigenaar betaald. Dat scheelt u toch 7%, een kleine 35.000 euro.

De stijlvolle residentie La Désirade in Golfe Juan is gebouwd in 2004, op 600 meter van de haven en stranden. Altijd al gedroomd van uw eigen stijlvolle plek onder de Zuid Franse zon? Dan is dit luxe appartement in Golfe Juan misschien wel precies wat u zoekt, gebouwd in 2004 en voorzien van alle luxe en afwerking die u op dit niveau mag verwachten.

Te koop: 3 slaapkamer appartement in Golfe Juan

De woning is smaakvol ingericht en bestaat uit een hal, woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers met dubbel bed, 2 badkamers (één met douche en toilet en één met ligbad), een apart toilet, een terras op het zuid-westen. Uw auto parkeert u probleemloos op de afgesloten parkeerplaats. Als extra kunt u als bewoner van La Désirade gebruik maken van het gezamenlijke zwembad.

Het appartement in La Désirade in Golfe Juan verkeert in zeer goede staat en is rustig gelegen op de eerste verdieping; hierdoor heeft u vanaf het ruime balkon direct uitzicht op het groen van het domein en op de glooiende heuvels van Golfe Juan. Met recht een plaatje om naar te kijken dat nooit verveelt. Hier is het heerlijk bijkomen met een glas koude rosé na een dagje strand. Het nabijgelegen Cannes is uiteraard een shopping paradijs; na de drukte van de Rue d’Antibes rijdt u na afloop binnen 10 minuten naar de weldadige rust van uw appartement aan de Côte d’Azur in La Désirade in Golfe Juan.

Geen notariskosten bij aankoop 3 slaapkamer appartement in Golfe Juan

Is uw belangstelling gewekt en past dit luxe en ruime appartement binnen uw budget? Neem dan contact met ons voor een rondleiding en een verfrissende testduik in het zwembad. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra services en diensten.

 

Share This