Goed nieuws voor uw spaargeld aan de Côte d’Azur

Door in Blog met 0 Comments

Goed nieuws: de prijzen voor onroerend goed aan de Cote d’Azur blijven naar verwachting ook dit jaar stijgen met gemiddeld 5 %. U betaalt in 2020 voor een gemiddeld appartement tussen 5 en 7000 euro per vierkante meter. Extra leuke dingen als zeezicht, de hoogste etage en een zwembad drijven de prijs uiteraard verder omhoog. Nice is trouwens een uitblinker; sinds 2015 zijn de gemiddelde prijzen hier met maar liefst 10,7% gestegen. Uw spaargeld is in Zuid Frankrijk in ieder geval op de juiste plek.

Voor wie het liefst in het mondaine Monaco een appartement wil kopen moet een flinke portemonnee meenemen: de prijs per vierkante meter bedraagt zo’n 44.000 euro. Gelukkig hebben wij voor de Monaco fans een elegante oplossing: Monte Carlo Superieur. Officieel mogen wij die naam sinds 1904 niet meer noemen; het dorpje heet nu Beausoleil waar u een appartement kunt kopen in een nieuwe residentie met zeezicht.

Goed nieuws voor uw spaargeld aan de Côte d’Azur

Natuurlijk hebben we ook een geweldige primeur van misschien wel het grootste penthouse met het grootste dakterras en het mooiste zeezicht van Nice tot aan Cap d’Antibes. Dat verschijnt eind 2022 in Cagnes sur Mer vlakbij de oude haven. U ziet, we komen geen superlatieven te kort om het trotse aanbod aan te prijzen. Maar we laten het nog liever zien; een afspraak met de projectontwikkelaar of de verkopende makelaar maakt u via het bekende telefoonnummer 0033770186203 (ook op WhatsApp) en per mail info@wonenaandecotedazur.nl

De mimosa staat deze maand in volle bloei, dus tijd voor extra mooie wandelingen langs de zee en de bergen.

Tot ziens aan de Côte d’Azur!

Ab en Jo

Direct leverbaar dit voorjaar in Beausoleil

Zeer luxe residentie tussen Monaco en Roquebrune Cap Martin geniet u van een prachtig uitzicht over zee en Monaco. U wandelt u via een binnendoor weggetje zo naar het strand. Een goede conditie is wel vereist;-) Met verwarmd indoor zwembad en concierge service. Absolute topklasse.

#002-1 slaapkamer 54 m2. Prijs 410.000 euro met garage
#202-1 slaapkamer 53 m2. Prijs 425.000 euro met garage en cave
#003- 1 slaapkamer 62 m2. Prijs 548.000 euro met dubbele garage en cave
#302- 2 slaapkamers, 70 m2. Prijs 934.000 incl garage, parking en cave
#202- 3 slaapkamers 99 m2. Prijs 1.128.000 euro met dubbele garage en cave

De brochure en plattegrond krijgt u via deze link

Zomer 2022: XL Penthouse Cagnes sur Mer Vespins

In de zeer populaire wijk Vespins, dicht bij de oude haven van Cagnes sur Mer en de lokale tennisclub verschijnt in de zomer van 2022 een prachtige nieuwe residentie op nog geen 100 meter van het strand en tien minuten van Nice airport. U geniet een breed zeezicht vanaf het enige penthouse op de 5e etage dat wij u als eerste aanbieden. Met vier slaapkamers, een woonoppervlakte van 150 m2 en een geweldig terras van 314 m2 is dit écht bijzonder. Prijs 1.735.000 euro incl 6 parkeerplaatsen. Is het penthouse een maatje te groot, dan hebben we uiteraard ook kleinere appartementen met 1 slaapkamer voor 335.000 euro. De brochure van dit uniek gelegen project ontvangt u via deze link.

Contemporary villa Golfe Juan, levering mei 2020

Prachtige ruime en gerenoveerde villa met 5 slaapkamers en een geweldig uitzicht over zee. Heerlijk luieren aan de infinity pool; dat kan hier in alle rust. Zeer geschikt voor seizoensverhuur met hoog rendement. Prijs 3.450.000 euro. Maak snel een afspraak om te komen kijken via deze link.

Origineel 2 slaapkamer appartement hartje Cannes

Geen buren, maar wel de sterren boven u in dit bijzonder vormgegeven twee slaapkamer appartement op de bovenste verdieping in hartje Cannes. In uitstekende staat en op loopafstand van alle winkels en restaurants. Niet alleen fijn om zelf te gebruiken, maar door de goede ligging ook een leuke inkomstenbron tijdens de grote Cannes festivals. Prijs slechts 399,000 euro. Meer informatie via deze link.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.