Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Gratis verre sterrenkijker bij aankoop penthouse Roquebrune Cap Martin

Door in Blog met 0 Comments

Aanbieding bij nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin

Professionele verre sterrenkijker kado bij aankoop.

Koopt u het laatst beschikbare penthouse in Roquebrune Cap Martin, dan krijgt u tijdelijk een professionele Orion BT-100 verrekijker op statief kado ter waarde van 1500 euro. Wilt u toevallig een penthouse kopen in Roquebrune Cap Martin, vlakbij Monaco? Neem dan contact met ons op. Vraag om meer informatie of een bezichtiging. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra services en diensten.

Laatste kans op een prachtig nieuw penthouse in Roquebrune Cap Martin, vlakbij Monaco

Omdat u zo van het heerlijke Zuid Franse leven houdt, informeren wij u over deze eenmalige aanbieding die de moeite waard is om te lezen. Of te delen met uw vrienden.

In een nieuw appartement, op nog geen 200 meter van de heerlijke Middellandse zee en de stranden van Roquebrune Cap Martin, bieden we dit penthouse appartement in duplex aan. Het woonoppervlakte is 80 vierkante meter met een breed terras van 119 M2. Op dit niveau hoort natuurlijk wel een dubbele garage.

nieuw penthouse bij Monaco

Het uitzicht vanaf uw penthouse is overweldigend; uw penthouse aan de Côte d’Azur, zo dichtbij zee en strand is een buitenkans. U voelt zich direct thuis in deze strakke, moderne architectuur. En wilt u toch naar buiten toe voor boodschappen of lekker uit etene gaan; u geniet van de de nabijheid van de Avenue François de Monléon. Uw penthouse in Roquebrune Cap Martin staat dichtbij tal van winkels en restaurants. Ook het mondaine Monaco is dichtbij, altijd leuk om de Grand Prix vanaf uw dakterras te volgen.

penthouse te koop in Roquebrune Cap Martin

Uw nieuwe penthouse in Roquebrune Cap Martin heeft een stijlvolle entree, met smeedijzerwerk. Binnen wordt het vele zonlicht gevangen door groot formaat zandsteen tegels. De verkoeling en verwarming wordt geregeld met een geavanceerd aircosysteem. Uiteraard bent u optimaal aangesloten op het Internet met een zeer snel thuisnetwerk dat alle mogelijkheden van multimedia incl deuropening en veiligheidscamera benut.

Levering voorjaar 2016!

Share This