Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Gratis interieur design voor uw penthouse op Cap d’Antibes

Door in Blog met 0 Comments

Cap-villa Investeringen in onroerend goed in Zuid Frankrijk kunnen alleen maar omhoog gaan; dat geldt zeker voor dit nieuw gebouwde penthouse op de Cap d’Antibes in Zuid Frankrijk. Met 3 slaapkamers op de bovenste verdieping en een super terras kunt u optimaal genieten van de Côte d’Azur. De Cap d’Antibes is een van de meest gewilde locaties aan de Côte d’Azur; zelfs Obama en Madonna verblijven hier het liefst; in het 5 sterren Eden Roc hotel. Toevallig ligt dit penthouse daar vlakbij; in een nieuw domein met een eigen park.

Om u vast wat op te warmen, heeft een bekend architecten bureau een aantal schetsen gemaakt hoe de indeling kan worden. Laat u inspireren; we helpen u graag met de aankoop, de invulling en het realiseren van uw nieuwe, exclusieve en sfeervolle penthouse op de Cap d’Antibes. Vanaf uw dakterras kijkt u uit over zee; een heerlijke plek om te dineren met vrienden of om ongestoord te loungen in de zon.

Zoekt u een waardevaste investering in Zuid Frans onroerend goed? Voor 2.400.000 euro bezit u dit penthouse, met 3 slaapkamers, 105 vierkante meter woonoppervlak en 100 vierkante meter aan terrassen.

Bel ons via + 33 977 197 800 of mail met ab@wonenaandecotedazur.nl

Share This