Heerlijk appartement met tuin en zwembad rustige buitenwijk Antibes

Door in Nieuwbouw Antibes met 0 Comments

Nieuwbouw appartement Antibes

Zoekt u een internationale omgeving met de allure van de Côte d’Azur, maar toch de gezelligheid van een Zuid Frans dorpje? Dan is Antibes Juan les Pins voor u een prachtige plek. Bekend om de heerlijke zandstranden en vele activiteiten zoals het wereldberoemde Jazz in Juan festival. Antibes Juan les Pins is het hele jaar door gezellig. Met versmarkten, vele restaurants en café’s. Er is een drukbezochte jachthaven en het Picasso museum. Antibes Juan les Pins ligt op slechts tien minuten via de kust naar Cannes f naar Nice, dus perfect centraal gelegen.

 

Een nieuw appartement met zwembad  in Antibes daar zoekt iedereen natuurlijk naar. De entree van uw nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins is stijlvol, met oude robuuste stenen muren. Binnen het domein is een parkje aangelegd met een zwembad voor de eigenaars van de appartementen. De ligging is centraal, op slechts enkele minuten van het centrum en de stranden.

Uw nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins wordt gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en tien jaar garantie. De notariskosten zijn 3 x zo laag als bij bestaande bouw, dus extra

Kom naar Antibes Juan les Pins

Bel met Ab of Jo in Frankrijk +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Foto’s nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins

Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht Nieuwbouw appartement Antibes Juan les Pins, met zwembad en zeezicht

 

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.