Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Waar vindt u een honden strand aan de Côte d’Azur?

Door in Blog met 0 Comments


Vanaf 1 oktober mag u met uw hond naar ieder strand in Zuid Frankrijk. Maar waar bent u welkom met uw viervoeter tijdens het hoog seizoen, vanaf 1 april tot eind september? Gelukkig heeft (Zuid) Frankrijk ruimte gemaakt voor honden en hun baasjes en bazinnetjes. Hier vindt u alle Côte d’Azur stranden waar u het hele jaar in Zuid Frankrijk uw hond lekker in zee kan laten zwemmen. U kunt natuurlijk zelf ook een duik nemen.

 

Vanaf Villeneuve Loubet en Cagnes sur Mer tot aan Menton zijn er stranden waar u heerlijk met uw hond naar toe kunt. Wij gaan vaak aan het einde van de dag, als de zon net zo roze kleurt als de fles rosé die we dan meenemen. Onze Golden Retriever Floor weet het de hele dag: ‘straks gaan we naar het strand!’. Natuurlijk niet vergeten een bal mee te nemen! Veel plezier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, auteur, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden over uiteenlopende onderwerpen. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs, Portugal, Mauritius en Ibiza.