Waar vindt u een honden strand aan de Côte d’Azur?

By in Blog with 0 Comments


Vanaf 1 oktober mag u met uw hond naar ieder strand in Zuid Frankrijk. Maar waar bent u welkom met uw viervoeter tijdens het hoog seizoen, vanaf 1 april tot eind september? Gelukkig heeft (Zuid) Frankrijk ruimte gemaakt voor honden en hun baasjes en bazinnetjes. Hier vindt u alle Côte d’Azur stranden waar u het hele jaar in Zuid Frankrijk uw hond lekker in zee kan laten zwemmen. U kunt natuurlijk zelf ook een duik nemen.

 

Vanaf Villeneuve Loubet en Cagnes sur Mer tot aan Menton zijn er stranden waar u heerlijk met uw hond naar toe kunt. Wij gaan vaak aan het einde van de dag, als de zon net zo roze kleurt als de fles rosé die we dan meenemen. Onze Golden Retriever Floor weet het de hele dag: ‘straks gaan we naar het strand!’. Natuurlijk niet vergeten een bal mee te nemen! Veel plezier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Amsterdammer en reclameman 'pur sang'. Was in Nederland betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Sinds 2006 woonachtig in Zuid Frankrijk en happy met Jo. Schrijft dagelijks voor o.a. B2B opdrachtgevers over innovatie. Wonen aan de Côte d'Azur vult het gat op dat SERVICE heet, een in Frankrijk onbekend begrip. Een huis kopen in Zuid Frankrijk? Neem contact op met Ab en Jo in Zuid Frankrijk voor een snelle en professionele begeleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *