Hoog rendement Parijs met verhuur luxe suites - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Hoog rendement Parijs met verhuur luxe suites

Door in Blog met 0 Comments

Verhuur een luxe suite in Parijs 18e arrondissement en geniet van 7 tot 9% rendement. Het 18e arrondissement biedt een dynamisch dagelijks leven, en vanuit de suites geniet de bewoner van een adembenemend en uniek uitzicht over Parijs en de Sacré-Coeur Basiliek. Dit nieuwe verhuur concept in het top segment is gelegen in het 18e arrondissement van Parijs. De woningnood in Parijs is hoog, net zoals in iedere wereldstad. Wie hier gaat studeren of werken, vindt voor veel geld en moeite een klein onderkomen in een buurt die niet prettig aanvoelt. Voor een groep werkende mensen en studenten is dit Co-Living concept ontwikkeld; een woonconcept op niveau. Het is feitelijk een mix tussen een gemeenschappelijke etage woning en een 5 sterren hotel met onafhankelijke suites voor de bewoners.

Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

Alles ademt kwaliteit en klasse uit. De entree, de suites en de gemeenschappelijke woonkamer zijn door een binnenhuis architect ontworpen en compleet ingericht als een 5 sterren hotel. Iedere bewoner heeft een eigen compleet gemeubileerde suite en een eigen badkamer, dus veel privacy. Wanneer gewenst kan er in de lounge samen tv worden gekeken of gekookt.

Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

Top wonen in 5 sterren suite in Parijs

Inmiddels is gebleken dat dit concept ook een andere doelgroep aanspreekt; alleenstaande dertigers die genoeg hebben aan een hotel suite en geen groot appartement nodig hebben. De wachtrijen voor dit type woon-unit zijn indrukwekkend. Het concept in uitgerold in 5 grote Franse steden en kan worden gezien als de grote vernieuwing in de woningmarkt. Dichtbij het nieuwe gebouw ligt een kantoor met flexibele werkplekken, een sportschool en een restaurant met gedeelde keuken. Een nieuwe generatie vraagt om nieuwe woonvormen in een veranderende maatschappij.

Hoog rendement

De investering is meer dan rendabel; de bruto huuropbrengsten liggen tussen de 7 en 9%. Het woonconcept is met succes geopend in Amiens, Bordeaux, Compiègne, Grenoble, Lille, Lyon, Pau en nu ook Parijs.

Een woonunit op de 7e etage met 3 suites en eigen badkamer 623,010 euro
Een woonunit op de 6e etage met 3 suites en eigen badkamer 623,010 euro
Een woonunit op de 6e etage met 4 suites en eigen badkamer 838,450 euro
Een woonunit op de 6e etage met 5 suites en eigen badkamer 1,171,450 euro

Investering: verhuur luxe suites Parijs 18e Sacré-Coeur

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze investering voor verhuur van luxe suites in Parijs 18e arrondissement met uitzicht op de Sacré-Coeur. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.