Hoog verhuur rendement met nieuwe villa Port Grimaud
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Hoog verhuur rendement met nieuwe villa Port Grimaud

Door in Blog met 0 Comments

Wie meer wil doen met zijn spaargeld op de bank, kan een hoger rendement krijgen door te investeren in onroerend goed in Zuid-Frankrijk. Door de jaren heen is onroerend goed altijd een waardevaste investering gebleken. Het percentage van uw rendement is misschien niet zo spectaculair als met aandelen Tesla of SnapChat, maar genoeg om voldaan achterover te leunen.

U ontvangt in ieder geval aan de Côte d’Azur meer geld voor uw spaargeld. En het is toch leuk om een villa in de Golf van Saint Tropez in uw aandelen portefeuille te hebben, als investering of voor later. Voor wie ieder jaar zonder aandelenstress wil zien hoe het geïnvesteerde vermogen tussen de 4 en 6% rendement oplevert, leest rustig verder.

Hoog verhuur rendement met nieuwe villa Port Grimaud

In het zeer populaire Port Grimaud zijn alle accommodaties vrijwel ieder jaar verhuurd. Ook de nabijgelegen camping met bungalows zit nokvol. Het algemene verhuurseizoen loopt van april tot oktober, en door de lockdowns huren steeds meer mensen uit het Noorden van Frankrijk een tijdelijk vakantiehuis in het warmere Zuiden. Lekker weg in eigen land, met de zee op 5 minuten afstand en de zon als ontbijt, wie wil dat niet?

Hoog verhuurrendement met nieuwe villa Port Grimaud

Hoog verhuur rendement met nieuwe villa Port Grimaud

Als eigenaar van een nieuwe villa in dit nieuwe domein op 1 kilometer van Port Grimaud, profiteert u van een gezonde verhuuropbrengst. Tussen de 60 en 70.000 euro per jaar is de standaard voor deze populaire regio rond Saint Tropez. Niet gek als u bedenkt dat u voor rond de 800.000 euro een nieuwe villa met zwembad in Grimaud koopt.

Het domein is beveiligd en kent alleen geschakelde villa’s, allemaal voorzien van een ruime tuin en een eigen zwembad. Feitelijk de ideale vakantieplek: u bent in tien minuten in het mondaine Saint Tropez, terwijl Port Grimaud en de stranden op loopafstand liggen. Een geweldige kans om uw spaargeld beter te laten renderen op een aantrekkelijke locatie: in de Baai van Saint Tropez.

Hoge opbrengst verhuur met nieuwe villa Port Grimaud

Wilt u meer informatie over dit project en over de verhuurinkomsten? Wij sturen u graag de brochure toe met grondplan plus de tabel met de huurinkomsten. Gebruik ons contactformulier of email naar info@wonenaandecotedazur.nl

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.