Zo koopt u een huis in Zuid Frankrijk

Villa’s en appartementen te koop in Zuid-Frankrijk

De Franse Cote Azur heeft veel huizen en appartementen te koop; in feite kan iedereen hier leven en iets vinden, het is gewoon een kwestie van budget en prioriteiten. U kunt ter plaatse een gratis makelaarskrantje scoren bij de bakker zoals op de foto. Dan krijgt u een indruk van wat de lokale bevolking kan kopen. Wilt u een bredere lijk op de Franse Riviera qua huizenaanbod, zoekt u dan op onze website. Ons aanbod loopt in de kustgebieden, van Menton tot aan Theoule sur Mer en is altijd actueel. De aankoop van huizen en appartementen vastgoed begint bij slechts € 93,000. Dat zal dan een eenvoudige studio te zijn, maar het is een goed begin van een geheel nieuwe manier van leven in een plaats waar 300 dagen per jaar de zon schijnt!

Kies uw woning in Zuid Frankrijk

Hoe meer u verlangt van uw nieuwbouw appartement of luxe villa in Zuid Frankrijk; zoals een groot terras, uitzicht op zee, dubbele parkeergelegenheid, een vrij uitzicht, een residentieel zwembad, een tennisbaan, een tuin op het dak, hoe hoger de prijs uiteindelijk wordt. Als u naar de stranden wilt lopen en een 1 slaapkamer appartement is genoeg, dan kunnen wij u helpen. Als u een discrete villa zoekt in een prachtige baai, met zes slaapkamers, dan kunnen wij u helpen met het beste aanbod uit alle villa’s, penthouse en nieuwbouw appartementen te koop in Zuid Frankrijk. En natuurlijk alles wat daar tussen zit, van nieuw gebouwde villa’s met eigen zwembad in een groene vallei tot penthouse appartementen direct aan zee om een oogje te houden op uw jacht dat voor de deur ligt.

Selectie van luxe villa’s en mooie appartementen

Al onze luxe woningen zijn met zorg geselecteerd. U kunt op het Internet veel villa’s en appartementen te koop vinden aan de Cote Azur, maar wordt u daar gelukkig van? Wie is de makelaar en wie kunt u vandaag nog vertrouwen? Wij verkopen bovenal eerlijkheid en vertellen het u als een trein op 50 meter van uw appartement langskomt. Of als er plannen zijn voor een nieuw winkelcentrum met een Ikea in uw omgeving. Dat soort dingen maken het verschil maken en met deze aanpak hopen we ook u van dienst zijn met het aanbod van villa’s en nieuwbouw appartementen in Zuid-Frankrijk.

Cote Azur creatieve omgeving

Als u in staat om op afstand te werken zijn, dan is wonen aan de Côte Azur de beste omgeving om de geest te bevrijden, creatief te zijn en u te laten inspireren door de ruimte, de rust, de kleuren en de mensen. Wist u dat een aantal van ’s werelds grootste ondernemingen hun Research & Development speciaal daarvoor aan de Franse Rivièra hebben? Sophia Antipolis is de Silicon Valley van de Côte Azur, de creatieve mensen daar komen met heldere nieuwe ideeën. Het aantal start-ups is na Parijs hier het grootst. Als u Internet aan de Franse Rivièra nodig om te kunnen werken, wees ervan bewust dat er snel glasvezel internet is, maar alleen in het centrum van de steden en dorpen. Wie leeft op een bergtop om van dat spectaculaire uitzicht op de Cote Azur te hebben, moet het doen met 1 megabyte download snelheid. Natuurlijk kan Internet via satelliet dat probleempje oplossen.

Huis kopen in Zuid Frankrijk

Huizen en appartementen te koop in Zuid Frankrijk

Er zijn honderden websites online die u Franse huizen en appartementen te koop aanbieden, maar de meeste lijsten op websites worden gegenereerd door robots met slimme scripts. Vaak is de informatie alweer verouderd tegen de tijd dat u belt. En als u belt, krijgt u vaak geen antwoord omdat een Franse makelaar het altijd te druk heeft. Het handmatig verwijderen van actuele informatie over alle huizen en appartementen die te koop zijn neemt veel tijd in beslag. Deze websites zijn onpersoonlijke onroerend goed websites, die hopen u tot de aankoop van een andere villa of appartement in Zuid-Frankrijk te verleiden.

Onze aanbod luxe villa’s en nieuwbouw appartementen 

Onze websites worden wekelijks bijgewerkt met één of twee woningen. We kunnen met gemak 50 woningen per week plaatsen, maar dat doen we niet. Wonen Aan de Cote d’Azur toont de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te koop staan via ons eigen netwerk. Als u speciale wensen heeft over uw nieuwe huis aan de Cote Azur, maken we graag een voorstel op maat, gebaseerd op de actuele beschikbaarheid van de onroerend goed situatie aan de Franse Riviera.

Stuur ons een E-mail met daarin uw ideale huis, uw favoriete stad, het aantal slaapkamers en een indicatie van uw budget. We nemen dan contact met u op en sturen binnen 48 uur een voorstel om over na te denken. Als u verder gebruik wilt maken van onze diensten en zoekservice, dan vertegenwoordigen wij u graag bij de ontwikkelaar of lokale agent. Al onze diensten zijn gratis, omdat we betaald door de ontwikkelaar of lokale makelaar voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Dus, een win-win situatie voor iedereen.

Huizen en appartementen te koop, in Zuid-Frankrijk, nieuw penthouse, appartement kopen roquebrune cap martin, zuid frankrijk, cote dazur, aanbod, nieuwbouw, dakterras, monaco, zeezicht, aan strand, te koop

Koop proces huizen en appartementen te koop in Zuid-Frankrijk

De hele aankoop procedure van een woning in Frankrijk is zeer kopersvriendelijk en beschermt de koper tot een maximum. De procedure is een beetje traag, maar daardoor zeer veilig voor de koper. Dat is de reden waarom de koper de procedure start door als eerste te ondertekenen. De koper heeft vervolgens genoeg tijd om na te denken over en de financiering te regelen.

Als u een nieuwbouw project heeft gevonden met het ideale appartement te koop, zullen we dit met uw toestemming op uw naam blokkeren als ‘gereserveerd’. Vervolgens sturen wij u de bankgegevens van de lokale notaris toe een eerste aanbetaling. U betaalt in het algemeen 3-5% van de aankoopprijs, dit moet binnen zeven dagen zijn gedaan. Na ontvangst, zal de project ontwikkelaar u de voorlopige koopovereenkomst te sturen. Nadat deze overeenkomst eerst door u is ondertekend, stuurt u deze retour. Nadat de ontwikkelaar deze ook heeft getekend en het contract retour is gestuurd naar uw adres, hebt u nog eens 8-dagen bedenktijd voor de aankoop van uw huis in Frankrijk. Het voorgaand beschreven proces duurt normaal gesproken ook al 10-15 werkdagen.

Besluit u om welke reden dan ook om niet door te gaan met de aankoop, dan wordt de 5% aanbetaling onmiddellijk teruggestort door de notaris. Dit hele proces neemt zo’n 3 weken in beslag; een goede strategie als u van plan bent om binnenkort het nieuwbouw project te bezoeken, maar niet het risico wil nemen dat het tussentijds wordt verkocht!

Het koop proces voor nieuwbouw vastgoed in Frankrijk

8 dagen bedenktijd
Deze termijn loopt vanaf de dag dat u uw exemplaar van het voorlopige koop contract door beide partijen per aangetekende brief ondertekend ontvangt via DHL of UPS. Binnen 8 dagen na ontvangst kunt u nog steeds de aankoop intrekken zonder enige opgaaf van reden.

30 dagen bedenktijd
Op de 9e dag, begint een nieuwe periode; de 30-werkdagen (ongeveer 45 dagen) periode om een lening te krijgen. In het geval een lening wordt geweigerd, kunt u de aankoop annuleren, zonder enige financiële straf of kosten.

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk.png

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!