Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Zo koopt u een huis in Zuid Frankrijk

Villa’s en appartementen te koop in Zuid-Frankrijk

De Franse Cote Azur heeft veel huizen en appartementen te koop; in feite kan iedereen hier leven en iets vinden, het is gewoon een kwestie van budget en prioriteiten. U kunt ter plaatse een gratis makelaarskrantje scoren bij de bakker zoals op de foto. Dan krijgt u een indruk van wat de lokale bevolking kan kopen. Wilt u een bredere kijk op de Franse Riviera qua huizenaanbod, zoekt u dan op onze website. Ons aanbod loopt in de kustgebieden, van Menton tot aan Theoule sur Mer en is altijd actueel. De aankoop van huizen en appartementen vastgoed begint bij slechts € 93,000. Dat zal dan een eenvoudige studio te zijn, maar het is een goed begin van een geheel nieuwe manier van leven in een plaats waar 300 dagen per jaar de zon schijnt!

Kies uw woning in Zuid Frankrijk

Hoe meer u verlangt van uw nieuwbouw appartement of luxe villa in Zuid Frankrijk; zoals een groot terras, uitzicht op zee, dubbele parkeergelegenheid, een vrij uitzicht, een residentieel zwembad, een tennisbaan, een tuin op het dak, hoe hoger de prijs uiteindelijk wordt. Als u naar de stranden wilt lopen en een nieuw appartement met 1 of 2 slaapkamers is genoeg, dan kunnen wij u helpen. Als u een discrete villa zoekt in een prachtige baai, met zes slaapkamers, dan kunnen wij u helpen met het beste aanbod uit alle villa’s, penthouse en nieuwbouw appartementen te koop in Zuid Frankrijk. En natuurlijk alles wat daar tussen zit, van nieuw gebouwde villa’s met eigen zwembad in een groene vallei tot penthouse appartementen direct aan zee om een oogje te houden op uw jacht dat voor de deur ligt.

Selectie van luxe villa’s en mooie appartementen

Al onze luxe woningen zijn met zorg geselecteerd. U kunt op het Internet veel villa’s en appartementen te koop vinden aan de Cote Azur, maar wordt u daar gelukkig van? Wie is de makelaar en wie kunt u vandaag nog vertrouwen? Wij verkopen bovenal eerlijkheid en vertellen het u als een trein op 50 meter van uw appartement langskomt. Of als er plannen zijn voor een nieuw winkelcentrum met een Ikea in uw omgeving. Dat soort dingen maken het verschil maken en met deze aanpak hopen we ook u van dienst zijn met het aanbod van villa’s en nieuwbouw appartementen in Zuid-Frankrijk.

Cote Azur creatieve omgeving

Als u in staat om op afstand te werken zijn, dan is wonen aan de Côte Azur de beste omgeving om de geest te bevrijden, creatief te zijn en u te laten inspireren door de ruimte, de rust, de kleuren en de mensen. Wist u dat een aantal van ‘s werelds grootste ondernemingen hun Research & Development speciaal daarvoor aan de Franse Rivièra hebben? Sophia Antipolis is de Silicon Valley van de Côte Azur, de creatieve mensen daar komen met heldere nieuwe ideeën. Het aantal start-ups is na Parijs hier het grootst. Als u Internet aan de Franse Rivièra nodig om te kunnen werken, wees ervan bewust dat er snel glasvezel internet is, maar alleen in het centrum van de steden en dorpen. Wie leeft op een bergtop om van dat spectaculaire uitzicht op de Cote Azur te hebben, moet het doen met 1 megabyte download snelheid. Natuurlijk kan Internet via satelliet dat probleempje oplossen.

Huis kopen in Zuid Frankrijk

Huizen en appartementen te koop in Zuid Frankrijk

Er zijn honderden websites online die u Franse huizen en appartementen te koop aanbieden, maar de meeste lijsten op websites worden gegenereerd door robots met slimme scripts. Vaak is de informatie alweer verouderd tegen de tijd dat u belt. En als u belt, krijgt u vaak geen antwoord omdat een Franse makelaar het altijd te druk heeft. Het handmatig verwijderen van actuele informatie over alle huizen en appartementen die te koop zijn neemt veel tijd in beslag. Deze websites zijn onpersoonlijke onroerend goed websites, die hopen u tot de aankoop van een andere villa of appartement in Zuid-Frankrijk te verleiden.

Onze aanbod luxe villa’s en nieuwbouw appartementen 

Onze websites worden wekelijks bijgewerkt met één of twee woningen. We kunnen met gemak 50 woningen per week plaatsen, maar dat doen we niet. Wonen Aan de Cote d’Azur toont de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te koop staan via ons eigen netwerk. Als u speciale wensen heeft over uw nieuwe huis aan de Cote Azur, maken we graag een voorstel op maat, gebaseerd op de actuele beschikbaarheid van de onroerend goed situatie aan de Franse Riviera.

Stuur ons een E-mail met daarin uw ideale huis, uw favoriete stad, het aantal slaapkamers en een indicatie van uw budget. We nemen dan contact met u op en sturen binnen 48 uur een voorstel om over na te denken. Als u verder gebruik wilt maken van onze diensten en zoekservice, dan vertegenwoordigen wij u graag bij de ontwikkelaar of lokale agent. Al onze diensten zijn gratis, omdat we betaald worden door de ontwikkelaar of lokale makelaar voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Dus, een win-win situatie voor iedereen.


Koop proces nieuwbouw appartementen te koop in Zuid-Frankrijk

De hele aankoop procedure van een woning in Frankrijk is zeer kopersvriendelijk en beschermt de koper tot een maximum. De procedure is een beetje traag, maar daardoor zeer veilig voor de koper. Dat is de reden waarom de koper de procedure start door als eerste te ondertekenen. De koper heeft vervolgens genoeg tijd om na te denken over en de financiering te regelen.

Als u een nieuwbouw project heeft gevonden met het ideale appartement te koop, zullen we dit met uw toestemming op uw naam blokkeren als ‘gereserveerd’. Vervolgens sturen wij u de bankgegevens van de lokale notaris toe een eerste aanbetaling. U betaalt in het algemeen 3-5% van de aankoopprijs, dit moet binnen zeven dagen zijn gedaan. Na ontvangst, zal de project ontwikkelaar u de voorlopige koopovereenkomst te sturen. Nadat deze overeenkomst eerst door u is ondertekend, stuurt u deze retour. Nadat de ontwikkelaar deze ook heeft getekend en het contract retour is gestuurd naar uw adres, hebt u nog eens 8 werkdagen bedenktijd voor de aankoop van uw huis in Frankrijk. Het voorgaand beschreven proces duurt normaal gesproken ook al 10-15 werkdagen.

Besluit u om welke reden dan ook om niet door te gaan met de aankoop, dan wordt de 5% aanbetaling teruggestort door de notaris. Dit hele proces neemt zo’n 3 weken in beslag; een goede strategie als u van plan bent om binnenkort het nieuwbouw project te bezoeken, maar niet het risico wil nemen dat het tussentijds wordt verkocht!

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

SaveSave