De perfecte moderne waterfont villa direct aan zee op een perfecte locatie; tussen Cannes en Saint Tropez. Deze villa direct aan zee in Anthéor is bijna in zee gebouwd en grenst aan natuurpark Cap Roux, de Rode Cap. Hier kunt u alleen de zeewind horen en voelen. Geniet van het eindeloze uitzicht op zee en uw eigen trap naar het opspattende water. Het is een voorrecht om hier te leven, in deze exclusieve en moderne villa direct aan zee.

Anthéor moderne villa direct aan zee 25 km van Cannes

Anthéor Côte d’Azur moderne villa direct aan zee 25 km van Cannes

De charmante villa direct aan zee is volledig gerenoveerd met gebruik van de beste materialen. Op twee niveaus geniet u van 200 m² woonoppervlak en ruime opoen kamers, allemaal met uitzicht op zee natuurlijk. Er kunnen 4 of 5 slaapkamers zijn, dankzij het flexibele gebruik van de ruimte. Het terrein dat rechtstreeks naar de zee leidt is plat en ongeveer 1000 m². Het zwembad is verwarmd en geeft een extra visuele sensatie zo dicht bij de zee. Het geluid van het water tegen de rotsen is iets wat u alleen in films ziet; maar in Anthéor is dit van u. Een geweldig ontspannend geluid voor een gegarandeerd goede nachtrust.

Anthéor moderne villa direct aan zee 25 km van Cannes

Binnenin de villa direct aan zee op de begane grond is de entree, twee grote kamers waarvan u een slaapkamer of een kantoor kunt maken. Het is nu in gebruik als tv-kamer. De woonkamer heeft een gecombineerde eetgedeelte en een grote ruime keuken. Op het tuinniveau vindt u 4 slaapkamers en toegang tot de tuin en het grote zwembad. De villa aan het water heeft een open haard in de woonkamer, elektrische rolluiken, airconditioning, domotica systeem, sprinklers voor de tuin en een videocamera systeem. Op uw terrein zijn ook 3 parkeerplaatsen.

Anthéor moderne villa direct aan zee 25 km van Cannes

Anthéor moderne waterfront villa 25 km van Cannes

Een van onze meest indrukwekkende waterfront villa’s, op een zeer bijzondere locatie, bovenop de rode Esterel-rotsen, dichtbij Saint Raphaël en tussen Cannes en Saint Tropez. Cannes ligt op slechts 25 km afstand en is een geweldige rit op die beroemde weg langs de kust. Tien minuten van de haven, twee minuten van het treinstation en de luchthaven is Nice binnen een uur bereikbaar. De perfecte villa aan het water voor uw vakantie in de Franse Rivièra.

Zoekt u een exclusieve villa, direct aan zee, bij Cannes?

Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Anthéor moderne villa direct aan zee 25 km van Cannes

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Locatie