Antibes nieuwbouw biedt u meer dan de voordelen van tien jaar garantie op uw nieuwbouw appartement alleen. Antibes Juan les Pins heeft alle voordelen van de grote stad, maar staat juist bekend om zijn pittoreske en gezellige sfeer. Hier geniet u van een uitzonderlijk klimaat aan Middellandse Zee, de charme van de binnenstad, de imposante oude stadswallen en natuurlijk de zandstranden.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Antibes nieuwbouw appartementen

Bij deze Antibes nieuwe woningen krijgt u dit allemaal inbegrepen net als de vele internationaal bekende evenementen. Antibes ligt centraal en dus ideaal ten opzichte van Cannes en Nice waarbij u de luchthaven van Nice binnen 25 minuten bereikt. In de luxe en rustige woonwijk Puy wonen mensen graag vanwege de hogere ligging en het daarmee gepaarde verheven uitzicht over de baai. Hier staan alleen maar luxe villa’s en luxe residenties en woont u dus letterlijk en figuurlijk ‘op stand’. Ondanks het panoramische uitzicht ligt het centrum, de winkels en de stranden op slechts 5 minuten rijden. En wie tegenwoordig een elektrische fiets heeft, is net zo snel beneden en weer boven.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Verfijnde afwerking Antibes nieuwbouw

Deze Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon zijn gevestigd in een drie verdiepingen hoog gebouw, dat ontworpen is door architect Sylvain Gadit, bekend om de verfijnde afwerking. De residentie beschikt over een eigen tuin met bomen en een zwembad. In totaal 14 appartementen zijn verkrijgbaar variërend van 1 slaapkamer tot een zeer luxe en exclusief penthouse met drie slaapkamers. Wilt u nieuwbouw kopen, niet aan de drukke weg of spoorlijn zitten maar wel in de buurt van de gezelligheid? Dan is deze residentie een must-see met een dominante positie in Antibes en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de Engelen baai en de Franse Alpen. De appartementen zijn ontworpen om het comfort en de lichtval te maximaliseren; ieder appartement heeft een zonnig terras om optimaal van de  Franse Rivièra te genieten. De appartementen worden uitgevoerd met de beste kwaliteit 60×60 tegels, elektrische rolluiken, gepantserde deuren en schuifdeuren van aluminium met dubbele beglazing.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Kom naar Antibes

Heeft u belangstelling in deze Antibes nieuwbouw appartementen? Het aanbod is nu nog ruim en u kunt zelfs de villa op het dak nog reserveren. Met bijna 150 m2 woonoppervlak en 140 m2 terras rondom koopt u dit voor 1.810.000 euro incl twee ondergrondse parkeerplaatsen. Maar misschien is een 1 slaapkamer appartement al voldoende; met 44 m2 woonoppervlak en een terras van bijna 20 m2 koopt u dit al voor 278.000 euro incl ondergrondse parkeerplaats.

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

Neem contact op met uw vaste Zuid Frankrijk immo contactpersonen aan de Côte d’Azur. Ab en Jo zijn te bereiken via +337701186203 (ook WhatsApp) of via info@wonenaandecotedazur.nl

 

Antibes nieuwbouw appartementen met een blauwe baai als horizon

 

Property Features

  • Hoge afwerking
  • Panoramisch uitzicht
  • Stijlvolle woonwijk
  • zwembad

Locatie