Dit nieuwe hoekappartement op de bovenste etage met zeezicht in Antibes was het beste appartement dat te koop is. En is helaas vorige maand verkocht. Wilt u weten welke nieuwbouw appartementen er te koop zijn in Antibes? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

 

Antibes nieuwbouw hoekappartement bovenste etage met zeezicht

Een nieuwbouw appartement in Antibes kopen betekent dat u de komende tien jaar zorgeloos van uw investering in Zuid Frankrijk kunt genieten. En de kwaliteit van een nieuwbouw appartement wordt steeds hoger. Niet alleen in de afwerking, maar ook qua design. Met deze Blue appartementen bent u als bewoner verzekerd van prachtig uitzicht op zee. Het complex ligt op een heuvel in een zeer geliefde wijk bij de lokale Antibois. In de wijk Des Ames Du Purgatoire geen drukke bars of restaurants, maar vooral rust en veel groen.

Antibes nieuwbouw hoekappartement bovenste etage met zeezicht

De toegang tot Sophia Antipolis en de A8 is snel te bereiken, en wilt u naar de haven toe en naar de stranden, dan bent u daar ook binnen enkele minuten. Wonen in Antibes betekent elke dag genieten van dit schilderachtige plaatsje dat ook het hart van Pablo Picasso veroverde. Middeleeuwse straatjes, een grote versmarkt en een oude vestingswal voor een prachtig uitzicht op de haven. Investeren in een nieuw appartement in Antibes aan de Cote Azur betekent een waardevaste investering voor de toekomst. Zonnig en licht is standaard bij ieder nieuwbouw koop appartement in Antibes. Strak afgewerkt, mooie vloertegels, zonnige balkons of een tuintje; zo zou u het thuis ook wel willen!

Property Features

  • Bovenste etage
  • Hoek appartement
  • Ruim balkon met zeezicht

Locatie