Dit nieuwbouw project is een stijlvolle hommage aan de oude villa die op deze plek in het Fabron district in Nice stond. Er komen 23 nieuwe appartementen in een vormgeving die u niet vaak zult tegenkomen. De meeste nieuwbouw appartementen hebben uitzicht op zee en zijn rijkelijk versierd met ornamenten uit vervlogen tijden. Het past perfect in deze wijk want Fabron is de favoriete wijk van welgestelde families die hier hun villa’s hebben gebouwd: ideaal gelegen tussen de zee en de bergen. Nice met zijn buren Cannes en Monaco is niet voor niets een van de juwelen van de Côte d’Azur.

Art-deco nieuwbouw Nice Fabron 10 min lopen van strand

Nice is populair, mede door het milde klimaat en de vele dagen vol zonneschijn, maar ook door de legendarische Promenade des Anglais, de vele paleizen tegenover de Engelen baai (Baie des Anges) en de gerenommeerde kunstenaars die aan de Côte d’Azur verbleven. De wijk Fabron ligt tussen de Promenade des Anglais en de heuvel met uitzicht op het westen, niet ver van de internationale luchthaven van Nice. Vroeger beplant met wijngaarden en olijfbomen, is deze heuvel geleidelijk uitgegroeid tot een geliefde residentiële sector met vele parken, kastelen, herenhuizen en andere prestigieuze eigendommen. Het bruist in Nice Fabron met kleine lokale bedrijven en de nieuwe tramlijn 2 die u zo naar de luchthaven brengt.

Art-deco nieuwbouw Nice Fabron 10 min lopen van strand

De 23 appartementen worden genesteld in een rustige groene omgeving. Van studio tot 4 kamers, allen voorzien van comfortabele ruimtes. De grondtuin heeft privé-tuinen, andere appartementen hebben balkons of terrassen, wijd open uitzicht op het park, met uitzicht op zee voor de hogere verdiepingen.
De heldere en sobere kleur van het gips accentueert de architectonische elementen van de gevel, direct geïnspireerd door de oorspronkelijke woning. Het ontwerp van de balkons, hun gezeefdrukte betonnen ornamenten, enkele gekleurde balusters en getinte glazen balustrades laten het spel van licht en schaduw toe. Deze balkons bieden een onbelemmerd uitzicht terwijl ze zijn ontworpen als intieme schuilplaatsen, beschermd tegen inkijk en tocht.

Energie zuinige nieuwbouw in art-deco stijl Nice Fabron

Om de isolatie te optimaliseren, is het dak van zink, het gebruikte beton is een thermedia-beton, het glas van de vangrails is getint en de ramen zijn van gelakt aluminium. Om energiebesparing te bevorderen, zijn thermodynamische ballonnen geplaatst. De ligging van het gebouw heeft het mogelijk gemaakt om de afmetingen en posities van de baaien te optimaliseren om het natuurlijke licht en de warmte van de zon optimaal te benutten.De bloembakken en glazen potten in de kleuren van de balusters zijn een uitnodiging om de weelderigheid van de tuin rondom het gebouw uit te breiden.Het is slechts 10 minuten lopen naar de Promenade des Anglais dus een perfecte investering om te genieten van de Côte d’Azur.

Om het gebouw op een kwalitatieve en ecologisch verantwoorde manier te kunnen inschrijven, zijn de materialen zorgvuldig geselecteerd. Om de isolatie te optimaliseren, is het dak van zink, het gebruikte beton is een thermedia-beton, het glas van de vangrails is getint en de ramen zijn van gelakt aluminium.
Om energiebesparing te bevorderen, zijn thermodynamische ballonnen geplaatst. De ligging van het gebouw heeft het mogelijk gemaakt om de afmetingen en posities van de baaien te optimaliseren om het natuurlijke licht en de warmte van de zon optimaal te benutten.

Vraag de brochure en de mogelijkheden nieuwbouw in art-deco stijl Nice Fabron

Het project is net op de markt (november 2019) en voor de eerste tien reserveringen worden de notariskosten aangeboden. Maakt u gebruik van deze aanbieding? Neem snel contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie