In het hart van een ware oase van rust en sereniteit staat deze authentieke stenen bastide te stralen. De stenen bastide torent uit boven het groene landschap en biedt een panoramisch uitzicht met o.a. uitzicht op het platteland van Grasse. Tijden van vroeger komen hier weer tot leven en het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Authentieke stenen bastide uit 1895

De eigen grond van 4,2 hectare is tot in perfectie aangelegd door de beroemde tuinarchitect Jean Mus. Het resultaat is een park dat zorgvuldig is beplant met Mediterraanse struiken en rozen struiken. Zoekt u een idyllische plek waar u in alle privacy kunt genieten van het leven in Zuid Frankrijk? Dan is deze stenen bastide een bezoek meer dan waard.

Uniek te koop: authentieke stenen bastide uit 1895

De stenen bastide is gebouwd in 1895 en werd vernoemd naar de prinses Marie Françoise Romaine de Savoie en haar man prins Louis de Bourbon-Parme. Zij woonden hier en niet zonder reden; het is een werkelijk adellijke plek waarbij in de stenen bastide ook alle details perfect zijn bewaard. De prins en prinses kregen hier veel vrienden op bezoek; u kunt zich wel voorstellen dat dit er, zeker in die tijd sprookjesachtig moet hebben uitgezien. Het is dan ook een perfecte locatie voor feesten en lange vakanties met vrienden.

Adellijke perfectie: stenen bastide uit 1895

De verschillende zalen in het hoofdgebouw van deze scene bastide beslaan ruim 340m² met een vrij uitzicht en toegang tot de grasvelden, het park en de vele terrassen. Op de bovenste verdiepingen vindt u 6 slaapkamers, allen met eigen badkamer en natuurlijk een prachtig uitzicht. De stenen bastide beschikt over een zeer mooi zwembad met poolhouse van 60m². Uiteraard is op uw terrein een aparte bijwoning, geschikt voor de tuinman, concierge of au-pair met een woonoppervlakte 80m².

Verbaas u over deze stenen bastide

Interesse in deze unieke stenen bastide uit 1985? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over adellijke basaides, luxe huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins, Theoule, Sainte Maxime en Saint Tropez. We zijn ook actief op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie