Bijzonder in alle opzichten: Palais Bulles Theoule sur Mer

Palais Bulles of Bubbel is gelegen in het charmante plaatsje Théoule-sur-Mer in Frankrijk, nabij Cannes. Deze geheel revolutionaire woning van ongeveer 1200m2 werd ontworpen door de architect Antti LOVAG.  Deze Hongaarse architect haatte hoeken, hetgeen goed te zien is in dit spectaculaire ontwerp. Het paleis beschikt over tien aparte suites, die allemaal in bubbel stijl gebouwd zijn en in verbinding staan met elkaar.

Palais Bulles Theoule sur Mer te koop

Dit unieke paleis bestaat uit een cluster van bubbels, waaronder een panoramische zitkamer, een ontvangstkamer en 10 suites waarvan het interieur door hedendaagse kunstenaars ontworpen is. Top modehuis Dior toonde hun Cruise 2016 collectie op de zachtroze speelplaats van het Palais Bulles of Bubbel Paleis. Als u iets extravagants zoekt, is dit een investering voor de lange termijn. Het Palais Bulles of Bubbel Paleis werd tussen 1975 en 1989 gebouwd. Modeontwerper Pierre Cardin, een fan van bubbels (herinnert u zich nog zijn beroemde bubbel jurk uit 1954?) kocht de woning onmiddellijk. Sinds die tijd is Pierre Cardin’s paleis een betoverende achtergrond geweest voor modeshows, luxe feestjes en productpresentaties. Het openlucht auditorium biedt plaats aan 500 mensen en is natuurlijk het perfecte toneel voor een show, met uitzicht op zee in de richting van de adembenemende baai van Cannes.

Palais Bulles Theoule sur Mer te koop

Het Palais Bulles of Bubbel Paleis is ongetwijfeld één van de koplopers van hedendaagse architectuur en een onvergankelijke mijlpaal. De omliggende grond, met tuinen, vijvers en zwembaden, beslaat meer dan 8500m2 wat betekent dat dit sprookjespaleis door een natuurlijke en betoverende sfeer omringd wordt.

Begane grond: Entreehal, Woonkamer, Kamer, Badkamer met wc, Toilet (voor gasten), Bijkeuken

Tuinniveau: Woonkamer, Kamer, Keuken, Suite, twee Slaapkamers, twee badkamers met wc

Split-level: vier Slaapkamers, Badkamer, Terras, Studeerkamer, Studio, Keuken, Woonkamer, Mezzanine, Toilet

Eerste verdieping: twee Slaapkamers, twee Badkamers

Beheerders appartement: Keuken, twee Kamers, Badkamer met wc

Voorzieningen: drie Zwembaden, Carport, Lift, Parkeergelegenheid voor 20 Auto’s

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in Palais Bulles Theoule sur Mer? Maak een afspraak. Wij laten u graag dit unieke paleis zien!

Théoule-sur-Mer Palais Bulles or Bubble Palace is for sale

Bijzonder in alle opzichten: Palais Bulles Theoule sur Mer Bijzonder in alle opzichten: Palais Bulles Theoule sur Mer Bijzonder in alle opzichten: Palais Bulles Theoule sur Mer Théoule-sur-Mer Palais Bulles or Bubble Palace is for sale Théoule-sur-Mer Palais Bulles or Bubble Palace is for sale Théoule-sur-Mer Palais Bulles or Bubble Palace is for sale Théoule-sur-Mer Palais Bulles or Bubble Palace is for sale

Property Features

  • auditorium 500 people
  • Car port
  • Lift
  • Swimming pool (3 swimming pools)

Locatie