In Valbonne vindt u stijlvolle villa’s en een internationale ambiance die goed mixt met de Provençaalse lokale sfeer. Valbonne ligt perfect in de driehoek Nice, Cannes, Antibes en grenst aan het eveneens sfeervolle Biot. Op slechts enkele minuten van het historische centrum bieden wij een aantal bouwplots aan waar u zelf uw villa op kunt maken. Het proces om bouwgrond te kopen geschiedt in overleg met de ontwikkelaar maar de plannen zijn rond, de kabels gaan bijna de grond in dus dit is het moment om uw eigen kavel te kiezen. Bouwgrond in Zuid Frankrijk voor uw villa, dat komt u niet vaak tegen!

Bouwgrond, terrein te koop dichtbij Valbonne centrum

Zelf een villa bouwen in Zuid Frankrijk

Bouw uw eigen droomhuis en maak uw villa opo uw eigen bouwgrond onderdeel van een luxe domein op slechts enkele minuten van het centrum van Valbonne aan de Côte d’Azur. Meer over Valbonne leest u trouwens in ons ‘Waar kan ik het beste kopen in Zuid Frankrijk‘ overzicht.

Uw Zuid Franse bouw kavel in Valbonne ligt ook op een paar minuten afstand van de hightech stad Sophia-Antipolis en biedt u in de directe omgeving de mogelijkheid om te genieten van alle activiteiten aan de Franse Rivièra; golf, zeilen, stranden, kunsttentoonstellingen, winkelen, luieren (ook belangrijk). In combinatie met het zonnige klimaat en het adembenemende landschap is het leven op deze manier helemaal niet verkeerd. De rustige en ontspannen sfeer van het charmante en nog steeds wat provinciale dorp Valbonne is perfect gecombineerd met de natuurlijke omgeving. Wonen in Valbonne betekent levensstijl combineren met levenskwaliteit!

Bouwgrond, terrein te koop dichtbij Valbonne centrum

Bouwgrond, terrein te koop dichtbij Valbonne centrum

Het domein biedt in totaal acht volledig onderhouden bouw percelen, ideaal gelegen en gemakkelijk te bebouwen, omgeven door groen en met uitzicht op een beschermde olijfgaard. Een uniek adres voor toekomstige eigenaren die op zoek zijn naar rust, veiligheid en een ongelooflijk aantrekkelijke levensstijl. De percelen variëren van 925m2 tot 1085m2, waardoor er royale bouwoppervlakken zijn. We hebben een aantal voorbeelden van bouwstijlen in de brochure die wij u graag toesturen. De volgende stap is dan een heel nieuw ‘things to do lijstje’ en een afspraak met een architect om samen uw villa te ontwerpen.

We kunnen u nog drie percelen aanbieden:

Lot 5 Prijs bouwkavel 1085 m2 Valbonne 470.000 euro

Lot 6 Prijs bouwkavel 940 m2 Valbonne 425.000 euro

Lot 8 Prijs bouwkavel 925 m2 Valbonne 415.000 euro

Villa bouw kavels te koop Valbonne Côte d’Azur

Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref VB-AEI. Bel Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Beausoleil, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Locatie