Cannes Californië 18 slaapkamer gerenoveerd luxe vakantieresort

Bijzonder zeldzaam in Cannes Californie, deze weelderige gerenoveerde villa met maar liefst 18 slaapkamers. Een hoofdvilla met verscheidene bijgebouwen; een tennisbaan, een zwembad, een spa, alles is hier aanwezig om het leven aangenaam te maken. Wat zou u kunnen doen met deze zeldzame en geheel gerenoveerde woning? Misschien een boutique hotel runnen? Uw hele familie onderbrengen? Wat u ook kiest, het is een perfecte investering als een privé luxe vakantieresort in de beste wijk van Cannes.

Cannes Californië 18 slaapkamer gerenoveerd luxe vakantieresort

De villa staat op een perceel van 1 hectare en is volledig gerenoveerd met materialen van de beste kwaliteit. Dit luxe vakantieresort met 18 slaapkamers in Cannes Californië is prachtig gelegen in de heuvels van Cannes met een panoramisch zeezicht. De hoofdvilla beschikt over 8 slaapkamers met badkamers, en 10 slaapkamers zijn verdeeld over de bijgebouwen. Er is een zwembad, een tennisbaan en een grote garage die 8 auto’s kan herbergen. Op dit grote terrein kunt u doen waar u zin in hebt, om volop van het leven te genieten.

Cannes Californië 18 slaapkamer gerenoveerd luxe vakantieresort

Hier vindt u de details over het interieur. Hoofdvilla begane grond: 6 Slaapkamers, Appartement. Eerste verdieping: 2 Keukens, Eetkamer, Woonkamer, 2 wc’s, Entree. Tweede verdieping: 3 Inloopkasten, 2 Badkamers met wc, Entree, 2 Hoofdslaapkamers. Bijgebouw 1: 2 Keukens, Woonkamer, Eetkamer, 7 Slaapkamers, 7 Badkamers met douche, 7wc’s, Fitnessruimte, Speelkamer. Bijgebouw 2: Eerste verdieping: Garage. Tweede verdieping: 3 Slaapkamers, bijkeuken.

Bijgebouwen: Poolhuis, Garage, Parkeerplaats, Onderhoudskamer.

Voorzieningen: Airconditioning, Erker, Huisautomatisering, Beheerdershuis, Sauna, Sprinklersysteem, Lift, Elektrische poort, Zwembad, Spa, Tennis, Alarm. Dichtbij: Vliegveld, Stadscentrum, Winkels, Station, Congrescentrum, Openbaar zwembad, Strand, Tennis.

Neem een kijkje in dit Cannes Californië 18 slaapkamer gerenoveerde luxe vakantieverblijf.

Cannes Californie 18 bedroom renovated luxury resort Cannes Californie 18 bedroom renovated luxury resort Cannes Californie 18 bedroom renovated luxury resort Cannes Californie 18 bedroom renovated luxury resort

Cannes Californie 18 bedroom renovated luxury resort

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

 • 18 bedrooms
 • Air-conditioning
 • Alarm
 • Bay-window
 • Caretaker house
 • Electric gate
 • Home automation
 • Lift
 • sauna
 • Spa
 • Sprinkler system
 • Swimming pool
 • Tennis

Locatie