Cannes Californie prestige appartement met zeezicht

Zoekt u naar een appartement in Cannes Californie? Beveiligd, luxueus en in een prestigieuze residentie? Dit buitengewone appartement biedt panoramisch zeezicht vanaf de 8e verdieping van deze toonaangevende residentie. Samen met uw vriendelijke buren geniet u van de tennisbaan, zwembad, fitnessruimte, een gratis shuttlebus en een plaatselijke beheerder 24/7.

Cannes Californie zeer luxe appartement met tennisbaan

Dit Cannes Californie appartement is gelegen op de 8e verdieping en de lift neemt u er mee naar toe, direct vanuit de garage. U zult niet gauw een ander Cannes Californië appartement vinden in dezelfde perfecte conditie. Prachtig en smaakvol ingericht. High-class living op de 8e verdieping met geweldig uitzicht is niet goedkoop, maar u woont er tussen mensen die deze luxueuze levensstijl net zo waarderen als u. Het appartement heeft een aparte kelder en natuurlijk een garage.

Cannes California high-class appartement met tennis

Laten wij het appartement met tennis even bezichtigen en de details nader bekijken. Uitzicht: Panoramisch zeezicht — Oriëntatie: Zuidoostelijk — Verdieping: 8e. Terras, Entree, Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Inloopkast, Badkamer met douche, Kelder, Garage. Voorzieningen: Airconditioning, Centraal vacuümsysteem, Dubbele beglazing, Zonwering, Lift, Beheerder. Verwarming: Com. Kosten: Euro 380,- (Maandelijks). Dichtbij: Vliegveld (25 minuten), Zee (10 minuten)

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in dit Cannes Californië prestige appartement met tennis? Maak een afspraak om de woning te bezichtigen, 7/7. Om privacy redenen laten wij niet alle foto’s zien.

Cannes Californie apartment in prestigious residence with tennis

Kom naar Zuid Frankrijk

Geïnteresseerd in dit Cannes adembenemend appartement met tennis, zeezicht en hoge plafonds? Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

  • 8th floor
  • Air-conditioning
  • Caretaker
  • Central vacuum system
  • Double pane windows
  • Lift
  • panoramic sea views
  • Window shade

Locatie