Cannes la Bocca afbouw project nieuwe Bastide 
Bent u in het bezit van twee rechterhanden en zoekt u een scherp geprijsd project in de omgeving van Cannes? Deze Bastide in Cannes la Bocca is op papier al de perfecte woning; u hoeft het alleen nog maar uit te voeren. De muren staan, net als de vele voorzieningen zoals een zwembad binnen het domein.

Cannes la Bocca afbouw project nieuwe Bastide 
In een afgesloten domein met zwembad ligt deze nog af te bouwen Bastide op een eigen terrein van 720 m². La Bocca is een voorstadje van Cannes en een stuk rustiger dan alle glamour aan de zee. U bent natuurlijk wel binnen tien minuten aan zee of in de buurt van de rode loper.
De af te bouwen Bastide biedt een woonkamer, eetkamer, een open keuken, vier slaapkamers, drie doucheruimtes, een aparte studio, een kelder, een garage en twee parkeerplaatsen. Verdien geld door zelf een villa af te bouwen zonder de rompslomp van alle vergunningen. De ruwbouw staat, het is aan u eigen smaak en handigheid om de Bastide naar eigen wens, inzicht en kunde te vervolmaken.

Cannes la Bocca afbouw project nieuwe Bastide Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein Cannes la Bocca afbouw Bastide in mooi domein

Kom naar Cannes la Bocca

Interesse in dit afbouw project villa Bastide in Cannes la Bocca? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LM-LB. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Een bericht uit Zuid Frankrijk nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Property Features

  • Automatische poort
  • Dubbele beglazing
  • Internet
  • Kruipruimte
  • Lift
  • Open haard
  • Satelliet tv

Locatie