Cap d’Ail villa aan zee in beveiligd domein

De zeer luxe Cap d’Ail villa is aan zee gelegen in een beveiligd domein, vlakbij Monaco. Groot, ruim en luxueus aan de waterkant gelegen villa van 383m2 is gesitueerd in een goed beveiligde residentie in Cap d’Ail en onderscheidt zich door zijn zeldzame locatie. Deze Cap d’Ail villa aan zee geniet een panoramisch zeezicht en een geheel vredige atmosfeer. U voelt zich alsof u de enige person bent die hier woont. En privacy en discretie zijn de sleutelwoorden op deze locatie.

Cap d’Ail villa aan zee in beveiligd domein

Het hoofdgebouw beschikt over 13 kamers inclusief 5 slaapkamers verspreid over 3 verdiepingen. Het huis voor de beheerder/bewaker beslaat 80m2 over 2 verdiepingen. Er is echter nog ruimte om een extra individueel appartement te laten bouwen van 50m2. De Cap d’Ail villa aan zee gesitueerd in een beveiligde domein biedt verder nog een besloten garage, 2 afgesloten parkeerplaatsen en nog drie andere parkeerplaatsen. Een buitengewone villa aan zee heeft natuurlijk een zwembad. Maar als u echt het zeewater wilt voelen kunt u naar beneden lopen en direct toegang krijgen tot de zee en de steiger voor een klein bootje.

Cap d’Ail villa aan zee in beveiligd domein

Aan zee wonen en continue alle zon en wind vangen betekent dat de villa ook continu onderhouden moet worden. Er moeten dus wel wat kleine onderhoudsreparaties worden uitgevoerd, als u zo dicht bij de natuur woont als in deze Cap d’Ail villa aan zee. Hier zijn alle details op een rijtje. Begane grond: Onderhoudskamer, Keuken (13.9 m²), Solarium (103.94 m²). Eerste verdieping: Keuken (12.13 m²), 2 Slaapkamers, 2 Badkamers/wc’s, Keuken (12.13 m²). Tweede verdieping: Entree (6.37 m²), Studeerkamer (10.12 m²), 3 Slaapkamers (33.24 m²), Inloopkast (10.2 m²), 4 Badkamers/wc’s (10.68 m²), Gang (6.17 m²), Woonkamer (77.4 m²).

Voorzieningen: Airconditioning, Huisautomatisering, Jacuzzi, Beheerdershuis, Elektrische rolluiken, Carport, Barbecue, Buitenverlichting, Lift, Alarm, Video bewaking, Zwembad.

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in deze Cap d’Ail villa aan zee in een beveiligde residentie? Maak een afspraak om de woning te bezichtigen, 7/7. Wij laten u graag deze en een paar vergelijkbare woningen zien zodat u de beste keuze kunt maken.  Geel gearceerde tekst niet in Engelse versie aanwezig!

Cap d'Ail seafront villa in secured residence Cap d'Ail seafront villa in secured residenceCap d'Ail seafront villa in secured residence Cap d'Ail seafront villa in secured residence

Kom naar de Côte d’Azur

Geïnteresseerd in deze bijzonder villa in Cap d’Ail, met directe toegang tot de zee? Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

mobiele-app-french-riviera-lifestyle-zuid-frankrijk

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Property Features

 • Air-conditioning
 • Alarm
 • Barbecue
 • Car port
 • Caretaker house
 • Electric shutters
 • Home automation
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Outdoor lighting
 • Swimming pool
 • Video security

  Locatie